Εχω στην κατοχη μου το LG Optimus 4X HD P880 και δεν ξερω αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε jelly bean.Μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα καποιο lag στο software.Παρακαλω πειτε μου παρατηρησεις οσοι το κανατε!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εχω στην κατοχη μου το LG Optimus 4X HD P880 και δεν ξερω αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε jelly bean.Μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα καποιο lag στο software.Παρακαλω πειτε μου παρατηρησεις οσοι το κανατε!
3 Απαντήσεις
Εχω την 4.0.3 eu και εξακολουθω να εχω το ιδιο διλημμα γιατι οσα reviews εχω διαβασει δεν με εχουν βοηθησει να αποφασισω.Για root θα ψαχτω μετα το περας της εγγυησης η εν πασει περιπτωσει αν κανω την αναβαθμιση και δω οτι εχω θεματα.Αν κανω root και μετα κανω επαναφορα θα εχω εγγυηση?Επισης αν περασω επισημa την jelly bean απο την LG,,θα μπορω μετα παλι επισημα να επιστρεψω στην ics?
Στο Jelly Bean είναι πιο ανταποκρίσιμο. Εγώ έχω βάλει CyanogenMod 10.1 (δηλαδή Android 4.2.2) και το κινητό πετάει!
2 Σχόλια
εγω παντος που το εκανα εχω θεμα με την μπαταρια την τρωει στην αναμονη.εκτος απο αυτο η οθονη αργει να ανοιξει στο ξεκλιδωμα.θα βαλω την παλια εκδοση δεν ειμαι ικανοποιημενος.και στην κληση μαυριζει η οθονη και ολα αυτα απο τοτε που εβαλα τα φασολια πισω για παγωτο.εγω παντος το μετανιωσα.
2 Σχόλια
Η μαυρη οθονη δεν ειναι τιποτα.Θελει καλιμπραρισμα απο το κρυφο μενου.Γκουγκλαρε το και σε λιγοτερο απο 2 λεπτα θα εισαι ετοιμος.
4 Σχόλια
Με το root δε "σπάει" η εγγύιση. Απλά πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός όταν το κάνεις, και να διαβάζεις καλά τις οδηγίες. Απ' όσο γνωρίζω δε μπορείς να κάνεις επίσημα downgrade (να κατέβεις έκδοση, δηλαδή). Μπορείς παρ' όλα αυτά να πας πίσω στην 4.0 "σπάνοντας" την εγγύιση.
Προσοπικά, βρίκα το Jelly Bean αρκετά πιο ανταποκρίσημο από το ICS (4.0) αν και τα θέματα με την μπαταρία που αναφέρουν τα παιδιά, όντως ισχύουν. Αν θες να θυσιάσεις μπαταρία για απόδοση, η αναβάθμιση είναι για εσένα.
δεν χανεις την εγγυηση ουτε με ρουτ ουτε με downgrade.εγω το εστειλα με ρουτ στην lg για την οθονη και το εκαναν και downgrade μου εκαναν αυτοι.απορω γιατι μερικοι που δεν ξερουν λενε τετοια πραγματα ελεος δηλαδη..παντος εγγυηση δεν χανεις παρα μονό αν ξεκλειδωσεις τον μπουτλοαντερ.
Πωωωω χειροτερη μπαταρια??Σε τι πλαισια μιλαμε?Π.χ. σε μενα βγαζει περιπου 4 ωρες με φουλ χρηση παιχνιδια-wifi.Γινεται να βελτιωθει με καινουργιο μικρο update απο την LG?Αν τελικα το rootαρω θα δω βελτιωση στο θεμα μπαταρια γιατι με τη χρηση που του κανω δεν ειμαι ευχαριστημενος(συνεχη χρηση).