Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Technologic

Εχω στην κατοχη μου το LG Optimus 4X HD P880 και δεν ξερω αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε jelly bean.Μεχρι στιγμης δεν αντιμετωπισα καποιο lag στο software.Παρακαλω πειτε μου παρατηρησεις οσοι το κανατε!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Technologic

Εχω την 4.0.3 eu και εξακολουθω να εχω το ιδιο διλημμα γιατι οσα reviews εχω διαβασει δεν με εχουν βοηθησει να αποφασισω.Για root θα ψαχτω μετα το περας της εγγυησης η εν πασει περιπτωσει αν κανω την αναβαθμιση και δω οτι εχω θεματα.Αν κανω root και μετα κανω επαναφορα θα εχω εγγυηση?Επισης αν περασω επισημa την jelly bean απο την LG,,θα μπορω μετα παλι επισημα να επιστρεψω στην ics?

4 Σχόλια

amkirk94

Με το root δε "σπάει" η εγγύιση. Απλά πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός όταν το κάνεις, και να διαβάζεις καλά τις οδηγίες. Απ' όσο γνωρίζω δε μπορείς να κάνεις επίσημα downgrade (να κατέβεις έκδοση, δηλαδή). Μπορείς παρ' όλα αυτά να πας πίσω στην 4.0 "σπάνοντας" την εγγύιση.

amkirk94

Προσοπικά, βρίκα το Jelly Bean αρκετά πιο ανταποκρίσημο από το ICS (4.0) αν και τα θέματα με την μπαταρία που αναφέρουν τα παιδιά, όντως ισχύουν. Αν θες να θυσιάσεις μπαταρία για απόδοση, η αναβάθμιση είναι για εσένα.

anastasios12345

δεν χανεις την εγγυηση ουτε με ρουτ ουτε με downgrade.εγω το εστειλα με ρουτ στην lg για την οθονη και το εκαναν και downgrade μου εκαναν αυτοι.απορω γιατι μερικοι που δεν ξερουν λενε τετοια πραγματα ελεος δηλαδη..παντος εγγυηση δεν χανεις παρα μονό αν ξεκλειδωσεις τον μπουτλοαντερ.

Technologic

Πωωωω χειροτερη μπαταρια??Σε τι πλαισια μιλαμε?Π.χ. σε μενα βγαζει περιπου 4 ωρες με φουλ χρηση παιχνιδια-wifi.Γινεται να βελτιωθει με καινουργιο μικρο update απο την LG?Αν τελικα το rootαρω θα δω βελτιωση στο θεμα μπαταρια γιατι με τη χρηση που του κανω δεν ειμαι ευχαριστημενος(συνεχη χρηση).

Όνομα χρήστη
amkirk94

Στο Jelly Bean είναι πιο ανταποκρίσιμο. Εγώ έχω βάλει CyanogenMod 10.1 (δηλαδή Android 4.2.2) και το κινητό πετάει!

2 Σχόλια

amkirk94

Δεν υπάρχει επίσημος τρόπος. Για να κάνεις κάτι τέτοιο "σπας" την εγγύηση, καθώς η διαδικασία αυτή δεν εγκρίνεται από την LG. Αν πας στην στα forum του XDA υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως να rootάρεις το κινητό, πώς να ανοίξεις το bootloader και τέλος πως να περάσεις ROMS, όπως αυτό που έχω.

Όνομα χρήστη
anastasios12345

εγω παντος που το εκανα εχω θεμα με την μπαταρια την τρωει στην αναμονη.εκτος απο αυτο η οθονη αργει να ανοιξει στο ξεκλιδωμα.θα βαλω την παλια εκδοση δεν ειμαι ικανοποιημενος.και στην κληση μαυριζει η οθονη και ολα αυτα απο τοτε που εβαλα τα φασολια πισω για παγωτο.εγω παντος το μετανιωσα.

2 Σχόλια

Technologic

Η μαυρη οθονη δεν ειναι τιποτα.Θελει καλιμπραρισμα απο το κρυφο μενου.Γκουγκλαρε το και σε λιγοτερο απο 2 λεπτα θα εισαι ετοιμος.

anastasios12345

εβαλα την ics.τελικα.βελτιωθηκε η μπαταρια αισθητα δεν μαυριζει η οθονη πλεον.το εκανα καλημπραρισμα αλλα μετα απο 3μερες περιπου ξαναμαυριζε.τωρα 2μερες με την ics δεν κανει το παραμικρο.αποφασισα και θα μεινω εδω και ολα καλα

Όνομα χρήστη