За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
mentalist

ειμαι αναμεσα στο LG Optimus 4X HD P880 και στο htc one s ειμαι σκεπτικος εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτην την κατηγορια;

Потребителско име

3 Отговора

Technologic

Δες και το LG Nexus 4.Οπως και να το κανουμε ειναι καλυτερο,αλλα αρκετα ακριβοτερο,αλλα ειναι "upgradable to v4.3"...

Потребителско име
kykladesgr

είμαι οπαδός τις htc όμως φέτος με απογοήτευσε με το HTC One X και έτσι πήρα το LG Optimus 4X HD P880 , μου βγήκε σε καλο τελικά ! συνεπώς μακριά τουλάχιστον από HTC One φέτος

2 Коментара

anastasios12345

γιατι σε απογοητευσε to htc one x?ειμαι αναμεσα στα 2 τηλ.μπορεις να μου πεις για την καμερα και την μπαταρια,εχω ακουσει οτι δεν εχει καλη καμερα σε ενα site καποιος αναφερει οτι ειναι η χειροτερη καμερα που εχει δει σε smrtphone.τα δικα σου συμπερασματα ποια ειναι?επισης η μπαταρια ποσο κραταει?

Потребителско име
Kostas_12ldb

Καλημέρα φίλε μου, δυστυχώς δεν θα βοηθήσει η απάντηση μου...
Μετά από πολύ ψάξιμο είμαι κι εγώ ανάμεσα στις 2 συσκευές...
Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι ακόμα είναι η κακή υποστήριξη της LG σε αναβάθμιση λογισμικού (ΠΧ το Jelly Bean μπορεί να το βγάλει και του χρόνου).
Πάντος, παρόλο το παραπάνω θέμα, είμαι πιο πολύ προς LG, μόνο και μόνο γιατί κατά την γνώμη μου έχει μακράν το πιο όμορφο UI από όλους (καλά, αυτά είναι γούστα βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε).
Με την HTC απ'την άλλη είχα άσχημη εμπειρία με το service της όταν είχα το Desire HD με το γνωστό πρόβλημα στην κάμερα που είχε, οπότε είμαι λίγο πιο επιφυλακτικός.

1 Коментар

Потребителско име