Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
anastasios12345

ξερει να μου πει καποιος που εχει το κινητο, αν η καμερα ειναι χαλια ετσι οπως λενε σε διαφορες σελιδες?για την μπαταρια επισης το ιδιο λενε ποσο κραταει?σκεφτομαι να το παρω αλλα με ενδιαφερει να εχει καλη καμερα..καμια προταση σε περιπτωση που το lg εχει τα παραπανω προβληματα γυρω στα 350 ευρο?εκτοσ απο xperia και ο λογος ειναι επειδη εχει χαλια φωτισμο.ευχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

anastasios12345

με το led flash εχει προβλημα μηπως?διαβασα πως δεν ειναι καθολου δυνατο (χαμηλο φως)δηλαδη την νυχτα.ειναι σιγουρο οτι θα παρει την jely bean?διαβασα σε αρκετα site δεν ξερω τι να πιστευω πλεον.βγαζω φωτογραφιεσ το βραδυ και ελπιζω να μην εχει μεγαλο θεμα σε αυτο.xperia neo v εβγαζε καλες φωτογραφιες το βραδυ αλλα sony never again..ευχαριστω

Όνομα χρήστη
blendizzy

hi εχω το κινητο σχεδον απο τοτε που βγηκε μην ακους τον καθενα που λεει οτι θελει μετα απο τα τελευταια update η καμερα εχει βελτηωθει αρκετα και ειδικα σε μερα αλλα και σε σε βραδυ με ρυθμιση νθχτα και φλας ενεργοποιημενο οι φωτο ειναι παρα πολυ καλες τωρα που θα παρει και update σε 4.1 θα υπαρξουν και αλλες βελτιωσεις

Όνομα χρήστη