За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
koumpg

καλησπερα μαγκες, εκανα ενα πσ με αυτην την mb και με ryzen 5 3600 και για καποιο λογο με στοκ κουλερ εχω αρκετα ανεβασμενες θερμοκρασιες τυπου 50 βαθμοι με 60 idle ειναι θεμα της μητρικης η του επεξεργαστη? Ευχαριστω

Потребителско име

3 Отговора

tEkNoLoJi

Οχι, ειναι θεμα της stock cooler, παρε μια aftermarket, τσεκαρε της be quiet ή και της Noctua αν εχεις ευρυχωρο case.

Потребителско име
Kozas

ειχα και εγω τον 3600 με τη στοκ ψυχτρα και την στοκ παστα και idle επιανε 55+

1 Коментар

koumpg

αλλαξα ψυχτρα και εβαλα την nontua NH-U12S και πλεον εχω idle 35 βαθμους και οταν παιζω μαξ 60 στα απαιτητικα games. Η στοκ παντως ηταν οτι χειροτερο και πλεον εχω OC τον CPU στα 4200. Οποτε αν εχετε θεμα με τις θερμοκρασιες η αλλαγη ψυχτρας θα ηταν η καλυτερη επιλογη.

Потребителско име
eyripidrakos

ίδιο ακριβώς build έχω 43-45 βαθμούς, έβαλα δική μου πάστα, οπότε θα έλεγα οτι παίζει να μη κούμπωσες καλά την ψήκτρα; δεν είναι τόσο καλή η πάστα; δεν έχεις καλό case air flow; δεν είναι καλό το πρόγραμμα που βλέπεις θερμ; πολλά μπορεί να συμβαίνουν !!! πάντως προσωπικά στο μέλλον θα αλλάξω ψήκτρα εγώ. Ρίξε και μια ματιά στο bios στις ρυθμίσεις στα cpu fan level , δοκίμασε απο auto μια επιλογή ή το αντίστροφο

Потребителско име