What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Paedas

Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να φτιάξω το πρώτο μου pc και χωρίς να γνωρίζω πολλά, κυρίως ακολουθώ διάφορες κρητικές από το skroutz και διάφορα reviews. Αποφάσισα το budget να είναι κοντά στα 900€ .To pc το θέλω κυρίως για gaming ( Fortnite, gta, csgo...) .Θα ήθελα τη γνωμη σας... Έχω διαλέξει αυτά επίσης δν έχω αποφασίσει gpu:
Gtx 1660 ti 6gb gaming x ήSapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse Ryzen 5 3600
Gskill tridentz rgb 16 gb 3200mhz dd4
Msi b450 tomahawk max
Samsung 860 Evo 500gb
Wd 1tb 7200rpm
Corsair txm series tx650m
Nzxt h510 ή kolink observatory

Username

2 Replies

Username

9 Comments

Paedas

Ναι μου το είπαν κ άλλοι, ευχαριστώ,ειμαι ανάμεσα στην Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse κ στην nitro. Ποια μου προτείνεις ;

stakyr1

Κοίτα, είναι ακριβώς ίδιες κάρτες από θέμα απόδοσης. Η nitro έχει απλά μεγαλύτερη ψυκτρα και ίσως κάνει λόγω αυτού, λιγότερο θόρυβο. Δεν τις εχω βάλει δίπλα δίπλα για να σου πω. Εκτός αυτού η nitro είναι και πιο όμορφη αν την βάλεις σε case που φαίνεται αρκετά.

Paedas

Κοίτα λέω να πάω σε rx 5600 αλλά αξίζει λες; Γτ από ότι βλέπω δν έχει κ πολλές κριτικές...

stakyr1

Έχει βγει πρόσφατα και στο insomnia κάποιοι που την πήραν τους ήρθε ελαττωματική και την άλλαξαν. Ριξε αν θες μια ματιά κι εκεί. Εγω δεν θα πήγαινα σε κάτι λιγότερο από 5700 xt ειδικά τώρα που σε κάποια μοντέλα έχουν πέσει οι τιμές

Paedas

Καλησπέρα. Τι τροφοδοτικό λες να βάλω; 650 ή παραπάνω;

stakyr1

Αν το 750 ειναι κοντα σε τιμη προτιμησε το για να μην το ζοριζεις. Το 650 ειναι το minimum που προτείνει η εταιρεία της καρτας γραφικων. Α. Και κοιτα να ειναι gold και να εχει οσο περισσότερα χρονια εγγύηση γινεται(10 κατα προτιμηση)

Username