За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
panoskz4

Παιδια καλησπερα, διαβασα οτι οι καρτες rx 5700 xt εχουν αρκετα προβληματα με τους drivers και βγαζουν μπλε οθονες, ξερει καποιος αν λυθηκαν τα προβληματα? Διαφορετικα σκεφτομαι να παρω την nvidia geforce msi 2060 super gaming x 8gb... αν παρω rx 5700 xt 8gb θα ειναι ή της sapphire ή της msi gaming x.

Потребителско име

3 Отговора

Sgi1

Γεια σου φιλε.

Λοιπον, ήταν κάτι που με προβλημάτιζε πολύ, παρόλαυτα λόγω κοστος/απόδοσης τελικά την αγόρασα. Προσωπικά δε συνάντησα κανένα πρόβλημα, ειδικα με τους τελευταιους drivers εισαι γενικά καλά. Ομως, η κάρτα ειναι υποδεέστερη σε VR ακομα και απο την 2060s. Οποτε αν προορίζεις για VR κυριως, πας σε nvidia.

Δοκίμασα πολλά παιχνίδια "τελευταίας γενιάς". Περιγράφεται πως συναντας προβλήματα στα πιο παλια παιχνδιια π.χ. 5ετίας.

Παρολαυτα το θέμα bugs και κολληματα, μαύρες οθόνες ειναι εξατομικευμένο και αποτι φαινεται έχει να κάνει με το συνδυασμο motherboard , cpu.

Αν θες να δόσεις λίγα παραπάνω, πας σε 2070s.

Αν θες να εισαι "σίγουρος" πας σε 2060s.

Προσωπικά ήμουν μεταξυ αυτής και της 2060s. Δεν μετάνοιωσα που πήγα σε 5700χτ. Αν θες δες το review μου για περισσοτερα.

1 Коментар

panoskz4

Μαλιστα, Ναι εχω δει αυτο που λες για το VR που δουλεύει καλυτερα σε nvidia καρτες. Προσωπικά εγω δε θα ασχοληθώ καθολου με vr οποτε πιστευω η 5700 xt ειναι κατάλληλη για μενα. Τωρα για τους συνδυασμούς θα δω ετοιμα pc build με τη καρτα να δω πως δουλευουν και θα ψαχτω σε αυτο τωρα... Σε ευχαριστώ πολυ για το σχόλιο καλη συνεχεια

Потребителско име
Dimitris_Athanasiou13

Δεν έχουν κανενα θεμα οι drivers.εχω μια msi και δουλεύει ρολόι..τώρα αν μπεις στην διαδικασία με oc κτλ..εκει θελει υπομονή και δόκιμες για να στρώσεις την καρτα.

1 Коментар

panoskz4

Ωραια σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου για τη βοηθεια. Δε νομιζω να κατσω να αλλαξω πραματα στη καρτα οποτε ισως παω για αυτην την αγορα
Καλη συνεχεια

Потребителско име

2 Коментара

panoskz4

φιλε δε γνωριζω πολλα απο pc οποτε δε ξερω γενικοτερα τι παιζει, πρωτη φορα θα χτισω pc και βλεπω κριτικες να λενε αυτα. αν μπορεις να βοηθησεις καλως
ευχαριστω

stakyr1

Πάρε μια 2060 super που να είναι κοντά στα λεφτά, ας πούμε την gainward στα 413 ευρώ. Έχει πιο user friendly περιβάλλον το nvidia experience απ' οτι έχει το amd adrenalin, που ειναι για πιο προχωρημένους χρήστες. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα τα drivers πάντως και η αλήθεια είναι ότι η 5700xt είναι λίγο πιο δυνατή κάρτα. Πάντως μην δώσεις 50 ευρώ παραπάνω για χειρότερη κάρτα, κρίμα είναι.

Потребителско име