Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
nikos11197

Παιδιά η δική μου 5700 έχει σοβαρά θέματα με τους drivers και δεν ξέρω αν είναι θέμα του setup, της AMD ή της Sapphire. Θα ήταν καλύτερο να αλλάξω κατασκευαστή (gigabyte, msi κλπ) ή τελείως και να παω σε 2060, 2070. Ευχαριστώ εκ των προτέρων μάγκες για την όποια βοήθεια.

Benutzername

2 Antworten

dimitili

Έχεις βάλει τις μνήμες σε Α2Β2 στακ?....το DOCP εκεί δουλεύει καλύτερα...Δοκίμασε καταρχάς για λίγο καιρό σε στοκ ταχύτητα στα 2133 Δηλαδή...αν το συνεχίσει άλλαξε που έχεις βάλει τα στακ και ξαναδοκίμασε, αν πετύχει βαλτές ξανά στο 3200 και βλέπεις.

Benutzername
stakyr1

Εχεις κάνει εγκατάσταση σε καθαρά Windows απο format ή την έβαλες σε ηδη υπαρχον σύστημα?

9 Kommentare

stakyr1

Και τι θέματα έχεις? Έβαλες το τελευταίο adrenalin μόνο ή έβαλες το πρόγραμμα της sapphire?

nikos11197

Έβαλα και το πρόγραμμα της Sapphire και το Andrenalin. Τα θέματα είναι απρόβλεπτο freeze, δηλαδή τη μια φορά μπορεί να είναι σε μισή ώρα gameplay και την άλλη τρεις. Επίσης, εκτός από το freeze και μετα κλείσιμο της εφαρμογής, κάποιες φορές κάνει reboot το σύστημα μόνο του. Έχω δοκιμάσει πέντε διαφορετικές εκδόσεις από drivers και τώρα στην έκτη συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.

stakyr1

Μπες στο bios και κάνε load default settings και δες αν διορθώνεται το πρόβλημα. Αν όχι, βγάλε τη μια από τις 2 μνήμες και δοκίμασε να τρέξεις με 8 gb

Dimitris_Athanasiou13

εγω ειχα αντιστοιχο προβλημα αλλα έφταιγε η μητρική..ειχε θέμα με τις ραμ στα 3200 και μια μερα καηκε τελειως..αλλαξα με την asus gaming pro και ησύχασα..

Benutzername