За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
andreas_x_gamer

1)Για να φτιαξω λογαριασμο πρεπει να εχω PC?
2)Για να παιξω στην τηλεοραση πρεπει να εχω PC?

Потребителско име

2 Отговора

Margaritis_Savoulidis

Αδύναμη όχι, μην κοιτάς παιχνίδια σαν animal crossing κοίτα zelta, και άλλα θα δεις δύναμη, θυμήσου N64 στο Doom, Mace The Dark Ages (ξύλου) το PlayStation δεν είχε την δύναμη για αυτά. Καλή η Sony αλλά έλεγε ότι η απόδοση ήταν 1500000 πολύγωνα το δευτερόλεπτο, αλλά ήταν μόλις 500000 μόνο πολλά games περίπου 5000000 δίσκους, λίγα τα καλά tomb raider, apes odisey, pandemonium και άλλα, τώρα το tomb raider σε Sega Saturn ήταν πολύ καλύτερο και με πιο ζωντανά χρώματα από το PlayStation τα έχω και ξέρω. Τα πράγματα έχουν αλλάξει Sony, Nintendo, Microsoft, είναι υσοδυναμες, τώρα αν πας σε Nvidia συμφέρει μέχρι ένα σημείο. Το ps3 όταν κυκλοφόρησε εδώ είχε 1000€μετά επο ένα χρόνο έπεσε στα 300€και slim πολύ καλύτερο από το μεγάλο, θα το μικρινουν και το ps5.

Потребителско име
vasilis_bousoutas6269

για να φτιάξεις λογαριασμό δεν είναι ανάγκη να εχει pc.Για να παίξεις στην τηλεόραση πρέπει να εχεις το hdmi του nintedo και τον φορτιστή που λειτουργεί και σαν καλώδιο ενεργειας.Να ξέρεις θα σου πρωτινά να πας σε ps5 η ps4 διότι το nintedo είναι πολύ αδύναμη κονσόλα και δεν αξίζει τα λεφτά της. ΑΝ έκανε 250 τότε θα άξιζε

Потребителско име