What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
princexnp

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράζεις παιχνίδια από το store; Αν ναι ποιος είναι ο ικανοποιητικός χώρος αποθήκευσης(MicroSD);

Username

1 Reply

Rainos

Είναι το κλασικό δίλημμα physical ή digital. Προσωπικά εγώ έχω digital τις βιβλιοθήκες μου γιατί βολεύει να αγοράζω μία φορά το παιχνίδι και να παίζω και εγώ και η αδερφή μου που δε μένουμε στην ίδια πόλη. Η εύκολη λύση είναι SanDisk 256 GB η σειρά σε συνεργασία με τη Nintendo (κίτρινη με αστεράκι Mario) που κάνει 22-30€ ή 512 GB (τιρκουάζ με φύλλο από το animal crossing) που κάνει 46-50€. Αν δε θες δηλαδή να ψάχνεις τι σημαίνουν τα 10, V30, U3 κλπ για να βρεις κάτι λίγο πιο οικονομικό, αν και είναι καλές οι τιμές τους. Προσωπικά, με μια 256 GB εδώ και τόσα χρόνια είμαι καλά και μερικά παιχνίδια που δεν παίζω απλά τα διαγράφω προσωρινά (κρατώντας saves και εικονίδιο για εύκολο download). Τα 512 GB είναι υπέρ αρκετά! 1 TB είναι overkill, αλλά βρίσκεις στα ≈100€ αν νιώθεις ότι χρειάζεται.

Γενικά τα παιχνίδια στο Switch είναι πιο μικρά από PS5 πχ (15-40GB vs 100GB), γιαυτό και δε χρειάζεται να ξεφύγεις σε χωρητικότητα. Δηλαδή και με μία SanDisk 128GB (κόκκινη με το μανιτάρι του Mario) στα 13€ θεωρητικά μπορεί να κάνει. Απλά με μεγάλα παιχνίδια δε θα έχεις πολλά έτοιμα κατεβασμένα λόγο χώρου.

Ελπίζω να βοήθησα

Username