La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
roubalita38

Καλησπέρα, έχω ένα router για VDSL γραμμή Vodafone και θέλω να το αλλάξω. Αυτή η συσκευή εδώ χρησιμοποιείται μόνη της ή πρέπει να έχω ένα router και αυτή τη συσκευή για επέκταση σήματος?

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Dimitris_Tsolkanakis

Καλησπέρα έχω vdsl Vodafone 100 και θα ήθελα να μάθω αν θα δουλεύουν εάν συνδεσω το ένα πάνω στο router και το άλλο στο σαλόνι πχ γιατί η Vodafone από πτι ξέρω έχει απενεργοποιημένη την bridge λειτουργία στα modem της. Αν έχει κάποιος Vodafone και τα χρησιμοποιεί ας απαντήσει

3 Comentarii

roubalita38

Καλησπέρα, ναι, εγώ έχω συνδέσει το ένα στο router της Vodafone (vdsl 50) και τα άλλα δυο στο γραφείο μου και το σαλόνι. Το κεντρικό το έχω στον χώρο εργασίας μου δυο ορόφους πιο κάτω.

Dimitris_Tsolkanakis

Ακόμα μια ερώτηση στο deco έχει υποδοχή για Ethernet καλώδιο η είναι αποκλειστικά μόνο με Wi-Fi η σύνδεση σε άλλες συσκευές ;

tas_kkzls

Κάθε access point εχει 2 θύρες ethernet . Μπορείς να συνδέσεις ακόμα και ενσύρματα μια συσκευή πάνω στο access point ενώ αυτό λειτουργεί ασύρματα.
Το wifi από το play station του γιου μου είχε πολύ χαμηλή ταχύτητα. Το συνδέσαμε στη θύρα ethernet του deco και η ταχύτητα αυξήθηκε δραματικά.

Nume de utilizator
kostasdimitrako

Χρειάζεται υποχρεωτικά σύνδεση σε router για πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν χρησιμοποιείται μόνη της. Αυτό που κάνει είναι η μεγαλύτερη κ ταχύτερη κάλυψη με WiFi του χώρου σου, απ'ότι τo extender - repeater.

Nume de utilizator