За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Giorgos_Karkantos

Εάν το αγοράσω θα μπορώ να παίζω gaming σε υπολογιστή? Το ρούτερ είναι στον δεύτερο όροφο και το σπίτι μ στο πρώτο

Потребителско име

2 Отговора

roubalita38

Εγώ έχω το router και το κεντρικό Deco στο ημιυπόγειο που είναι επαγγελματικός χώρος και παίρνω επάνω στο σπίτι σήμα στον 1ο όροφο (ημιυπόγειο-->ισόγειο—>1ος όροφος) και με ένα 3ο στο σαλόνι γιατί είναι μεγάλο το σπίτι.

Потребителско име
zouperman.mixalis

Όσο πιο κοντά είναι το router στον υπολογιστή τόσο πιο καλά θα παίζεις. Σκέψου ότι παίζει ρόλο πόσους τείχους έχει ανάμεσα κτλ. για την ποιότητα του WiFi. Εγώ έχω το ρουτερ στον πρώτο με ένα deco και το άλλο deco είναι στον δεύτερο όροφο. Στον πρώτο έχω την κονσόλα και είναι στο διπλανό δωμάτιο από το ρουτερ και πιάνει τέλεια. Και στη δική σου περίπτωση θα πιάνει καλά εάν δεν έχει μεγάλη απώλεια WiFi αλλά και πάλι στο online gaming το καλύτερο είναι ethernet ή όσο πιο κοντά γίνεται το ρουτερ για λιγότερες παρεμβολές.

2 Коментара

Giorgos_Karkantos

Ethernet δν γίνεται να βάλω. Αλλά πιστεύω θα πάω με το deco γτ πήγα και στο πλαίσιο και μου είπαν ότι θα μπορώ να παίξω. Εσύ τι λες να κάνω?

zouperman.mixalis

Στην ίδια ακριβώς θέση που έχω τώρα το deco είχα ένα της Xiaomi και δεν μπορούσα να παίξω με WiFi. Βαζωντας το deco άρχιζα να παίζω ασύρματα. Οπότε θεωρώ ότι θα δεις μεγάλη διαφορά και θα καταφέρεις αυτό που θες, δεν ξέρω εάν θα είναι 100% τέλεια η ποιότητα αλλά θα μπορέσεις να παίζεις. Επίσης, μην ξεχνάς ότι το deco παίρνει ethernet οπότε όπου το βάλεις μπορείς να συνδέσεις με καλώδιο τις συσκευές. Εγώ προτείνω να το πάρεις γιατι θα αναβαθμίσεις πολύ το δίκτυο σου.

Потребителско име