За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
dimitris_26_

Καλημέρα. Μολις χθες συνδεσα το deco E4 2 τεμάχια. Ενα με καλώδιο lan στο router και το άλλο μεσα στο δωμάτιο μου (85τμ. διαμέρισμα). Έχω Cosmote οπτική ίνα 200mbps. Το πρόβλημα είναι ότι και τα δυο deco με wifi δε μου δίνουν παραπάνω από 90-92mbps. Ακόμα και αυτό που είναι συνδεδεμένο πάνω στο router! Έχουν πέσει κατά πολύ βέβαια τα ms αλλά η ταχύτητα μένει στα 90..Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει ή κάποια άλλη λύση;

Потребителско име

2 Отговора

kensai

To E4 εχει 100ρα LAN θυρα. Οσα και να δινει το ρουτερ σου, 100 μπορει να περασουν απο το Ε4. Για ανω των 100Mb θα χρειαστεις ενα Μ4 που υποστηριζει 1000 Mbit στην θυρα LAN.

Потребителско име
Gemi_Deda

Έλεγξε την θύρα ethernet αν έχει επισημανθεί 100mbps. Κάνε κι ένα τεστ της ταχύτητας συνδέοντας απευθείας τον υπολογιστή σου στο ρουτερ. Ισως φταίνε και τα καλώδια που συνδέουν τις θύρες μεταξύ τους να μην είναι τα κατάλληλα. Συνήθως είναι για ταχυτητες των 100 mbps. Άνοιξε στις ρυθμίσεις του app και το εύρος στο 1gb.

4 Коментара

dimitris_26_

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να συνδέσω απευθείας το pc στο ρούτερ γιατί το ρουτερ ειναι στο σαλόνι μακριά απο το δωμάτιο που εχω το pc. Εγω στο deco χρησιμοποίησα το καλώδιο ethernet που ειχε μέσα στο κουτί. Στις ρυθμίσεις το εύρος που το βρίσκω γιατί δε βρηκα κάτι..

dimitris_26_

Με ενα γρήγορο search που έκανα, δυστυχώς οι θυρες lan του Ε4 μοντέλου δέχονται μέχρι 100mbps. Επομένως για συνδέσεις μέχρι 1gbps ιδανικό είναι το σετ Μ4. Παρόλα αυτά αν κάποιος έχει το σετ Ε4, οπως κι εγώ, και θέλει να έχει όλη τη ταχύτητα της σύνδεσης μπορεί να πάρει απλά ενα τεμάχιο Μ4, και να το κάνει master, και να συνδέσει πανω του τα Ε4 ως slaves.

Потребителско име