Είναι ζέστη. Ακόμα έχει θέματα με τα drivers όμως
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
εισαι ατυχος , επρεπε να την πας πισω , εμενα οταν την κουμπωσα ακομα και τωρα ειναι smooth σε οτι και εαν εχω πεταξει
Τίποτα από τα 2 που λες δεν ισχύει. 74 βαθμούς max Έχω σε καλοκαίρι Και είναι φυσιολογική θερμοκρασία Όσο για drivers είναι πλέον καλύτεροι και από nvidia
6 Σχόλια
Επειδή επαιξε σε εσενα αδερφέ δε σημαίνει ότι όλοι είχαν την ίδια τύχη. Ακόμα εχω black screens και εβαλα πάνω 2070 super φιλου και όλα κηλούσαν ρολόι. Όσο για θερμοκρασίες είχα 80 βαθμούς στο wow με full tower cugar και 6 140αρηδες fans + noctua dh15.με 2070 super στους 68 ανώτερη. Εγω προσωπικά από αυτο που αντιμετώπισα δε θα πσω ξανά σε amd
Κοιτά .... ξέρω πάνω από 5 άτομα που έχουν την καρτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Για τις θερμοκρασίες που λες, εγώ έχω μέτριο κουτί από θεμα airflow και με 30 βαθμούς θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν ξεπέρναει τους 74 άντε 75 βαθμούς. Μήπως η καρτα σου έχει θέμα?
Μπορει φιλε να έχει θέμα.παντως αν μπεις reddit θα δεις πολυ κοσμο με πρόβλημα ακόμα. Ίσως εχει θέμα με intel cpu .
Επειδη εχω και γω την συγκεκριμενη 5700χτ ειναι μακραν η καλυτερη πιστευω. Οσο για θερμοκρασιες πιανω μαξ 71 με δικια της ψυκτρα και εχω επισης 5 fans. Τωρα για drivers προσωπικα με 20.9.2 ειμαι πολυ κομπλε και σε fps φτανει 144 σε ολα τα games
H Sapphire 5700XT Nitro+ ΠΟΤΕ δεν είχε τέτοια προβλήματα, μην γενικεύεις ιστορίες από το Ίντερνετ για άλλες 5700ΧΤ, και μάλιστα από το 2019 ... Η 5700XT Nitro+ δεν έχει περάσει 65C ούτε σε benchmark σε μένα. Το full tower cougar δεν λέει τίποτα, και ας έχει 6 fan ... Όταν δεν έχει αρκετό αέρα (τα πιο πολλά δεν έχουν, είναι γελοία), τότε τι να τα κάνεις τα 6 fan ... Σε 011 Dynamic XL μαζί με 3950Χ πάνω σε 360 ΑΙΟ δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα.