Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tinder

Καλημέρα παιδιά, αξίζει η αγορά της συγκεκριμένης κάρτας σε συνδιασμό με 4κ οθόνη 27" στα 60 Ηz ή να πάω σε κάτι πιο φθηνό ; Τώρα υπάρχει μια RX 560 σε συνδιασμό με R 2600 kai 16 gb ram. (για παιχνίδια ρωτάω καθότι ο πιτσιρικάς με έχει πρίξει :D)

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Hoonigun

Για σου φίλε, 4Κ 60 hz?? Για αυτή τη κάρτα το ιδανικό είναι μια 1080 p 144hz + έως και 240 hz η μία 2Κ 144hz. Τα 60hz είναι λίγα με αποτέλεσμα να μην αξιοποιηθεί η rx 5700 xt στο δυνατότερο σημείο της. Η γνώμη μου είναι να δεις κάποια μικρότερη κάρτα αν και από 580 που έχεις κάνοντας μετάβαση σε μια κάρτα mid range των 250-350 € δεν θα δεις χαοτικές διάφορες, αλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα

3 Σχόλια

Tinder

@Hoonigun Κάρτα έχω την RX 560, όχι την 580 που είναι αρκετά δυνατότερη. Οπότε πάω για RX 5600. Φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτερα :)

Όνομα χρήστη
stakyr1

Θα δουλέψει πολύ καλύτερα και θα την έχεις και για κάνα δυό χρονάκια άνετα. Να ξέρεις όμως ότι θα χρειαστείς καλό τροφοδοτικό 650 minimum

8 Σχόλια

Tinder

Δηλαδή με το PSU SEASONIC S12II-620 BRONZE 620W θα έχω θέμα ?

theodorepotamitis

παρε ενα seasonic Focus GS 750 και εισαι Jet και καλη τιμη για αυτα που προσφερει (Gold - 750w - Full modular , αθορυβο με Hybrid λειτουργια ) για τον πιτσιρικα η καρτα που προτεινεις ειναι οκ αλλα μονο για 1080p οποτε δεν χρειαζεσαι το 4κ μονιτορ , για 5700xt τοτε ναι

stakyr1

Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει. Στην πράξη θα το δεις μόνο. Μακάρι να είσαι τυχερός και να είσαι οκ, γιατί αν είναι να πάρεις καινούριο, καλο ειναι να πας σε 850, μιας και η επόμενη γενιά καρτων, 6800,ζητάνε minimum 800αρι,οποτε μετά από 2 χρόνια θα θες και αλλη κάρτα και αλλο τροφοδοτικό. Να ξέρεις γενικά οτι το καλο τροφοδοτικό ποτε δεν παει χαμένο και οτι οι τιμες τους πέφτουν ελάχιστα με τον καιρό,μην σου πω και καθολου, οπότε χαμένος δεν θα βγεις. Μην το πάρεις ομως προκαταβολικά. Δοκιμασε την κάρτα και βλέπεις

Tinder

Εννοώ ότι το σύστημα υπάρχει ήδη και αν θα πάρω κάτι θα είναι μόνο η κάρτα γραφικών (RX 5700 XT). Δεν πρόκειται να κάνω άλλη αναβάθμιση. Ρωτάω με το σκεπτικό αν η οθόνη που έχω μπορεί ναι εκμεταλλευθεί την κάρτα γραφικών RX 5700 XT λόγω των 60 Hz, ή να πάω σε κάτι πιο οικονομικό π.χ. RX 5600.

Tinder

@JonKalas Σύμφωνα με τον calculator χρειάζομαι 411 watts . Το ερώτημά μου είναι αν η συγκεκριμένη οθόνη https://www.skroutz.gr/s/18078582/LG-27UL500-W-27.html μπορεί να εκμεταλλευθεί την RX 5700 XT για παιχνίδια σε 4K (λόγω των 60 Hz) ή είναι πλεονασμός. Δηλαδή αν με μια RX 5600 που είναι φθηνότερη κάνω την ίδια δουλειά.

Όνομα χρήστη