Μαγκες καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω αγορασα την συγκεκριμένη κάρτα από το Πλαίσιο . Την τοποθέτησα στο μηχάνημα μου μετά από κλείσιμο του υπολογιστή και μου βγάζει μαύρη οθόνη όταν ξεκινάει . Την έστειλα λοιπόν στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι δουλεύει κανονικά . Ρωτάω λοιπόν έχει κανείς ιδέα τι γίνεται ενώ έχω 750w τροφοδοτικό και 16gb μνήμη? (Χρησιμοποιώ τα on board γραφικά οπότε δεν είχα άλλη στο παρελθόν)
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση
6 Коментара
Έχω την z390 aorus pro wifi . Το λέω απλά επειδή το έχει σαν προϋπόθεση
Δεν έχω updates όχι
Δοκίμασε να κατεβάσεις το τελευταίο bios. Δεν ξέρω για το Ζ390 αλλά σε εμένα με Χ470 δεν έπαιζε χωρίς το νέο bios
Αν δεν είναι bios έχεις καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα η κάρτα και δεν παίρνεις καθόλου εικόνα την έχεις σύνδεσει λάθος. Έβαλες τα extra καλώδια ρεύματος που χρειάζεται? Αλλιώς το τροφοδοτικό είναι της πλάκας μήπως ? Bios έχεις κάνει ποτέ update ?
Bios δεν έχω κάνει update όχι να σε πω την αλήθεια. Τροφοδοτικό είναι gold+ και για συνδεσιμότητα δεν νομιζω
Μηπως ειναι το τροφοδοτικο σου? Τα EVGA συνηθως δεν ειναι τοσο καλα (corsair κορυφή στο λεω με εμπειρια 20 χρονων...)
Εχεις βαλει και τα δυο 8πινα ?
Βαλε εαν θελεις εδω το build σου να δουμε ποσα watt τραβαει το συστημα σου. https://outervision.com/power-supply-calculator