Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
sdepountis

Καλησπέρα, έχω την κάρτα περίπου 6 μήνες και το τελευταίο δίμηνο έχω αραιά και που crashes κυρίως σε παιχνίδια της Ubisoft (Division 2, AC Valhalla). Δε συμβαίνει πάντα, είναι τυχαίο και δεν έχω βρει κάποιο pattern. Διάβασα στις αξιολογήσεις ότι με ρυθμίσεις στα drivers κάποιοι ξεπέρασαν το πρόβλημα. Μήπως μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μου δώσει τα φώτα του; Έχω κάνει verify game files από Ubisoft Connect σε κάθε παιχνίδι μιας και διάβασα ότι μπορεί να βοηθήσει αλλά τίποτα. Δε μου συμβαίνει σε άλλα games όπως GTAV, Hitman κλπ.
Σύστημα
MSI X570 GAMING PLUS
Ryzen 5 3600
RAM 16GB 3200ΜΗz (μέσω XMP) M2 Intel P660 1TB (όλα εκεί εγκατεστημένα)
PSU 750W Corsair 80+ Gold.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον ασχοληθεί.

Benutzername

3 Antworten

kostas_angelopoulos59

γεια σου φιλε σχεδον το ιδιο συστημα εχουμε την καρτα την εχω περιπου 4 μηνες δεν μου εχει κρασαρει ποτε δεν ειχα ποτε προβλημα με την καρτα

Benutzername
dimitili

το ίδιο αντιμετωπίζω και γω με την 5700 χτ pulse στο odyssey..λογικά δεν φταίνε οι driver γτ δεν είχα αναβαθμίσει απο νοεμβριο τους driver, ξαφνικά το ιανουαριο ξεκίνησε μια στο τόσο cdt

Benutzername
Hoonigun

Αδελφέ έχουμε ακριβώς τον ίδιο CPU MOTHERBOARD και τροφοδοτικό για ram έχω carsair 3200 , για κάρτα έχω msi suprim 3070 και στο Valhalla μου κρασαρει κ μένα. Επομένως αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η ubisoft έχει θέμα, γιατί σε horizon και Cyberpunk δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Αν βρεις σύντομα λύση πες το μου κ μένα

Benutzername