@cosmoskgr
Μήπως είναι εύκολο,να μας ενημερώσεις που βρήκες το πρόγραμμα σάρωσης της Lexmark(σε ποιά σελίδα) για τον εκτυπωτή και πώς λέγεται?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
@cosmoskgr
Μήπως είναι εύκολο,να μας ενημερώσεις που βρήκες το πρόγραμμα σάρωσης της Lexmark(σε ποιά σελίδα) για τον εκτυπωτή και πώς λέγεται?
1 Răspuns
Ναι φίλε μου @manosd73, έχεις ένα δίκιο ως προς το ότι δεν έκανα απευθείας στο σχόλιό μου την αναφορά και του ίδιου του link αλλά επειδή μου το έστειλαν με τον τρόπο που περιέγραψα (δηλαδή πιο προσωπικά) δεν είμαι σίγουρος αν θα έπρεπε να το δημοσίευα καθώς δε θα μπορούσα να διασφαλίσω την ορθή λειτουργία του σε περιπτώσεις άλλων.
Ωστόσο, μιας και με ρωτάς προσωπικά, δοκίμασε εδώ που μου είπαν και (αν θες) πες μου μετά πώς πήγε:
https://downloads.lexmark.com/downloads/drivers/Lexmark_Printer_Software_Common_Utilities_06252021.exe
Έχω μόνο μια υποψία πως το τελευταίο κομμάτι του link (που πρακτικά αφορά το όνομα του αρχείου εγκατάστασης που κατεβάζει κανείς από το link), μπορεί και να μη μένει ίδιο για καιρό καθώς μπορεί και να αφορά κάτι σαν έκδοση της εφαρμογής.
Άρα, αν δε σου δουλέψει, ίσως να πρέπει να επικοινωνήσεις κι εσύ με την InfoLex.
2 Comentarii
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου @cosmoskgr που απάντησες στο ερώτημα μου και συγγνώμη για το (πολύ) αργοπορημένο της δικής μου απάντησης..δουλεύω ευτυχώς με το πολύ απλό scan πρόγραμμα της Microsoft και κάνω την δουλειά μου,δεν έχω άλλωστε και ιδιαίτερες απαιτήσεις.. πολλά απο τα προγράμματα που έχω κατεβάσει για τον εκτυπωτή,μου έχουν βγεί προβληματικά οπότε λέω να... μην το ρισκάρω καλύτερα :-) Να είσαι καλά!
Εννοείται πως, εφόσον κάνεις αυτό που θες έτσι όπως το κάνεις, μια χαρά τελικά! Κι εγώ δε ξέρω αν θα ψαχνόμουν και πολύ εξ αρχής αν έκανα έτσι τη δουλειά μου. Έτσι άλλωστε το προσπαθούσα παρά τα προβλήματα. Όμως τότε ακόμα δεν είχα ψαχτεί, μετά που ψάχτηκα και βρήκα ό,τι βρήκα, εννοείται ότι το προτιμώ (ανεξάρτητα με το ότι λύθηκαν έτσι και τα προβλήματά μου).
Δε νομίζω να ρίσκαρες και πολλά με την εγκατάσταση του επίσημου προγράμματος (είτε απευθείας είτε με μεσολάβηση ερώτησης στην InfoLex). Δεν είναι ότι παύει μετά να δουλεύει ο τρόπος που έχεις συνηθίσει. Θα έχεις τον απλό τρόπο που έχεις και τώρα και θα έχεις όμως και κάτι πιο πλούσιο σε επιλογές (και πιο σίγουρο στο ότι θα δουλεύει ακόμα και μετά από αναβαθμίσεις των Windows).
Ωστόσο... εσύ αποφασίζεις.
Καλή συνέχεια.