τι κεραια χρειαζεται για να λειτουργισει? εχω μια κεραια που τι αγορασα το 13, χρειαζεται να ειναι 4κ κεραια η κανουν ολες για να βλεπεις τηλεοραση?
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
τι κεραια χρειαζεται για να λειτουργισει? εχω μια κεραια που τι αγορασα το 13, χρειαζεται να ειναι 4κ κεραια η κανουν ολες για να βλεπεις τηλεοραση?
1 Отговор
Η τηλεόραση δεν χρειάζεται δορυφορική κεραία για να δουλέψει. Επιπλέον, δεν υπάρχουν 4Κ κεραίες διότι η καλωδιακή τηλεόραση δεν υποστηρίζει 4Κ ανάλυση αλλά ούτε 1080p (FHD). Το ίδιο ισχύει και για τα δορυφορικά κανάλια όπως Cosmote TV, Nova, Wind TV. Η ανάλυση που βγάζει η καλωδιακή τηλεόραση και δορυφορική τηλεόραση είναι 720p, 1080i και σπάνια 1080p αλλά υποβαθμισμένο.
3 Коментара
Τη σύνδεσα με την κεραία αντ1 το άσπρο καλώδιο το στρογγυλό όχι με hdmi και παίζει τέλεια τα κανάλια.. Ήθελα να μάθω αν πιάνω το μέγιστο με αυτό η χρειάζεται να πάρω κεραία που Να μ δείνει καλώδιο hdmi για να το συνδέσω με hdmi για τηλεόραση.. Σορρυ αν ρωτάω άσχετα πράγματα δεν ξέρω από αυτά
Όχι φίλος είσαι μια χαρά. Αυτήν την στιγμή πιάνεις το μέγιστο για τα τηλεοπτικά κανάλια. Τώρα άμα συνδέσεις Blu-Ray Player (DVD Player) θα χρειαστείς καινούργιας γενιάς HDMI έτσι ώστε να πιάσεις την μέγιστη ανάλυση από μία ταινία. Αλλά για τα Digea κανάλια είσαι άρχοντας.
Κομπλε να σαι καλά!