Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
GPALg7

Ρε παιδιά αν μπορείτε να μου λυσετε την απορία , αγόρασα την κονσόλα , έκανα λογαριασμο κανονικά, κατέβασα τα παιχνίδια αλλά όταν είμαι οφ λαιν δεν μπορώ να τα παίξω , μήπως πρέπει συνεχώς να είσαι ον λαιν για να παίξεις? Αν μπορείτε να μου πείτε γιατί έχω αγοράσει και το xbox one x για τον πιτσιρικά μου αλλά όλα τα παιχνίδια τρέχουν κανονικα και όταν είμαστε οφ λαιν , η συγκεκριμένη κονσόλα δεν με βάζει καν στα παιχνίδια στο οφ λαιν ,επίσης άλλη μια ερώτηση , πως μπορώ να αγοράσω παιχνίδια από εδώ αφού όλα είναι με δολαριο και όταν πατάω πιστωτική με βγάζει σε κάτι περιοχές μόνο της Αμερικής, τι στον π@τσο γίνετε, αν μπορείτε να μου πείτε τι κανω

Benutzername

1 Antwort

george.showed.up

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια offline, με τη προϋπόθεση πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι multiplayer. Κάποια παιχνίδια, επειδή είναι βασισμένα στο multiplayer, δεν σας μπορείτε να τα παίξετε εάν δεν είστε συνδεμένος στο διαδύκτιο. Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να είναι το fortnite.

Benutzername