Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dimitriszournatzidis

Καλησπέρα σας, το ποντίκι από πλευράς εμφάνισης είναι εντυπωσιακό. Για χρόνια χρησιμοποιούσα G403 της Logitech, από το οποίο έχω μείνει υπέρ ευχαριστημένος. Γενικότερα το συγκεκριμένο ποντίκι είναι αρκετά ακριβό, οπότε θα ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος πριν το αγοράσω. Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω live test, για να δω αν είναι αυτό που ψάχνω, θα ήθελα να ρωτήσω τους δεξιόχειρες χρήστες... Τα κουμπιά στην δεξιά πλευρά είναι ενοχλητικά όταν κρατάς το ποντίκι; Συνήθως εκεί βάζουμε το 4ο δάχτυλο για να κρατάμε το ποντίκι, και με ανησυχεί αν θα γίνει αφόρητη η χρήση του εξαιτίας αυτών των κουμπιών στο δεξιό μέρος.. Είδα και κάποια άλλα σχόλια για το συγκεκριμένο.. Προκαταβολικά ένα ευχαριστώ σε όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει..!!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Oldschool

Χρήστης 1 χρόνο, ούτε 1 Miss Click. Ενώ είναι στην πλευρά που ξεκουράζεις τα δάκτυλα, δεν είναι στο σημείο που τα τοποθετείς. Μόνο εσκεμμένα μπορεί να τα πατήσεις. Αλλά εάν φοβάσαι, απλά τα κάνεις Disable από το Synapse ή να τα ρυθμίσεις να είναι ενεργά μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές που ίσως τα χρησιμοποιήσεις σαν Macro/binds και αυτή η αλλαγή γίνεται αυτόματα μόλις διαβάσει το πρόγραμμα το PC Σου.

Όνομα χρήστη
Alex_G70

Καλησπέρα φίλε μου. Στην αρχή ήταν ενοχλητικό. Δεν ήξερα πως να κρατήσω το ποντίκι. Από την αρχή τα έχω disable. Δεν νομίζω οτί θα σε βολέψει να τα χρησιμοποιείς. Μετά από καιρό δεν θα τα καταλαβαίνεις καθόλου. Ελπίζω να βοήθησα. Μπορείς να κοιτάξεις και το logi g pro X superlight. Αν έχουν διορθωθεί τα διπλά κλικς είναι καλή επιλογή και ίσως πιο βολικό. Είναι το επόμενο ποντίκι που θα δοκιμάσω. Δεν είχα αγοράσει το προηγούμενο μοντέλο λόγο των double clicks που διάβαζα. Πιστεύω ότι θα με βόλευε περισσότερο αν και έχω μεσαίο προς μικρό χέρι. Ήδη το razer ultimate το έχω αλλάξει 2 φορές. τα κλικς του είχαν ένα τράβελ που το ενιωθες μέχρι να ακουστεί ή να νιώσεις ότι έχει πατηθεί. Και τις 2 φορές που το άλλαξα ήταν για τον ίδιο λόγο. Λένε ότι στο v2.0 το έχουν διορθώσει. Σήμερα το παρέλαβα και για καλή μου τύχη πήρα το αναννεωμένο μοντέλο. Μόνο στο mercury,pink και cyberpunk είναι σίγουρο ότι θα πάρεις το καινούριο. Ελπίζω να βοήθησα.

Όνομα χρήστη