Xiaomi redmi note 8 κατέβασα μια εφαρμογή και μ βγαίνουν τα γράμματα σε κουτάκια με. Χ έσβησα την εφαρμογή αλλά τα γράμματα ακόμα έτσι ειναι
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Xiaomi redmi note 8 κατέβασα μια εφαρμογή και μ βγαίνουν τα γράμματα σε κουτάκια με. Χ έσβησα την εφαρμογή αλλά τα γράμματα ακόμα έτσι ειναι
2 Răspunsuri
Γεια σου, τι θα πει έσβησα την εφαρμογή με Χ??? Την έκανες απεγκατάσταση ? Αφού κάνεις σωστά απεγκατάσταση κάνε και μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
6 Comentarii
εννοει η vasiliki οτι δε διαβαζει τα γραμματα κ π.χ στη λεξη γραμμα τη βγαζει- γρ μμ κ αντι για "α" βγαζει ενα κουτακι με χ
Γεια σου, ποια εφαρμογή κατεβάσατε , τι δικαιώματα δώσατε, είναι μέσα από το playstore ή με sideload, ποια η λειτουργία της, έγινε σωστά η απεγκατάσταση ή συνεχίζει να υπάρχει στο σύστημα, την ελέγξατε αν είναι ασφαλής ή την κατεβάσετε στην τύχη ???
Γεια σου,δεν ειναι απο το playstore ,ειναι απο τα "θεματα" κ θα το ελενξω αν υπαρχει ακομα στο συστημα ακομα. Ευχαριστω παντως!
Καλημέρα, μήπως κατεβάσατε άλλη γραμματοσειρά μέσα από την εφαρμογή θεμάτων? Αν ισχύει αυτό τότε:
Ανοίξτε την εφαρμογή θεμάτων, βρείτε μια άλλη γραμματοσειρά π.χ γράψτε ubuntu, κατεβάστε την γραμματοσειρά, κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου για να εφαρμοστεί και λύθηκε το πρόβλημα...
** Δεν λειτουργούν όλες οι γραμματοσειρές σωστά με την ελληνική γλώσσα...
Kαλησπερα,λοιπον εκανα ενημερωση συστηματος(την οποια δε μπορουσα να κανω, γιατι το κινητο ειναι της κορης μου κ το ειχε υπερφορτωμενο!)σβησαμε αρκετα,εγινε ενημερωση,πηρε περιπου 30λεπτα!κ επανηλθε!!!!!!(ο τεχνικος της κοσμοτε,μου ειπ娨δε ξερω,πρεπει να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ θα σβηστουν ολα!!χαχα Σ ευχαριστω πολυ,βοηθησες αρκετα να βρω την ακρη !! Εσυ βοηθησες καλυτερα!
Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα!! Χρησιμοποιώ xiaomi τα τελευταία 7 χρόνια και αυτή τη στιγμή στο σπίτι υπάρχουν 9 τηλέφωνα της συγκεκριμένης εταιρείας. Όπως καταλαβαίνεις fan της εταιρείας. Από τα χέρια μου έχουν περάσει όλα σχεδόν τα μοντέλα. Γνωστοί και φίλοι από μένα περνάνε για σεταρίσματα, προβλήματα κλπ. Να θυμάσαι ότι δεν παθαίνουν τίποτα και ότι υπάρχουν πολλοί fans που βοηθάνε... Αν ξαναγοράσεις το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να διαλέξεις τηλέφωνο με 6 και παραπάνω ram και τουλάχιστον 128 rom...