Το headphone amp είναι εντάξει για τα Beyerdynamic DT 990 Pro 250Ohms? Προέρχομαι από Scarlett 2i2 που παίζει οριακά ικανοποιητικά στο 90% volume...
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Το headphone amp είναι εντάξει για τα Beyerdynamic DT 990 Pro 250Ohms? Προέρχομαι από Scarlett 2i2 που παίζει οριακά ικανοποιητικά στο 90% volume...
1 Απάντηση
στα 880 Pro είναι πένα πάντως και νομιζω τρεχουμε στα ιδια Ομς οπότε θα εισαι κομπλε, καμια σχεση με την focusrite 2i2 Κι εγω την ειχα αυτη δινει περισσότερο volume, ωστόσο αν δε θες να σπαταλήσεις λεφτα και να τα τρεχεις στην focusrite Μπορεις να παρεις και το headphone amp της behringer στα 30ευρω μαζι με ενα καρφι για να τα δρομολογεις και θα εισαι πενα αντι να δωσεις 200 ευρω για νεα καρτα, ωστοσο και σκετη τη Motu WORTH ειναι ειδικα το Loopback
2 Σχόλια
Στα 770 Pro 80 Ohms μου, πρέπει να βάλω το headphone volume sto 70+% για να με ακουω με direct monitor. Συμβαίνει το ίδιο και σε εσένα;
δεν χρησιμοποιώ το direct monitoring οπότε δε μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλα μην περιμενεις τρελές εντάσεις, γενικα στα 80 ωμ επρεπε να βγαζεις πολυ περισσοτερη ενταση απο τα δικα μου παντως χωρίς κόπο, οπότε λογικά νορμαλ ειναι και νομιζω πεφτει λιγο και το volume Οταν ανοιγεις το direct