Ξέρει κανείς σε σχέση με την focusrite 4th αν είναι "καλύτερη"? Εννοώ σε latency και χροιά ήχου (μεσαία, χαμηλά, υψηλά)
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Ξέρει κανείς σε σχέση με την focusrite 4th αν είναι "καλύτερη"? Εννοώ σε latency και χροιά ήχου (μεσαία, χαμηλά, υψηλά)
4 Răspunsuri
Τελικά την αγόρασα (είχα την onyx pro 2x2) . Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν δικαιολογεί τα 120+ ευρώ...είναι βέβαια νωρίς...επειδή είμαι αποκλειστικά χρήσης λίνουξ στο cadence τα ίδια latencies φαίνονται...από ποιότητα ήχου ακόμη δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Αν και το τελευταίο μου τραγούδι ακούγεται λίγο ανώτερο ποιοτικά σε σχέση με τα προηγούμενα...Όμως έγινε μιξ+μαστερ σε καλύτερο στούντιο! https://www.youtube.com/watch?v=jmwBTVeQAM4 . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα επιστρέψω με αξιολόγηση και λοιπά νέα!
Έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο κάρτες. Η Motu στα δικά μου αυτιά και γούστα είναι σαφώς καλύτερη, καθαρές υψηλές χωρίς να "ξινουν" γεμάτες μεσαίες και χαμηλές με "σώμα". Βέβαια πάντα εξαρτάται από τα μόνιτορ και τα ακουστικά που θα χρησιμοποιηθούν... Όταν αγοράζουμε κάρτα ήχου των 250€ χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλα τόσα για ένα καλό ζευγάρι μόνιτορ! Μετά θα πρέπει να τα συνδυάσουμε στο χώρο ακρόασης!...