La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
ntou

Στον usb δεκτη του μπορει να συνδεθει άλλο ποντίκι της Logitech; Το έχετε δοκιμάσει σε Linux?

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

gmaroulis

H τεχνολογία "Unified" της logitech υπάρχει για να εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Εγώ ΟΛΑ οσα προϊοντα είχα logitech όλα αχταρμά σε ενα receiver.
Για να σου δώσω να καταλάβεις. Είχα παρει το M325 το ποντικι το 2013. Μου χαλασε μετα απο 2 χρονια και πήρα αλλο εάν ίδιο μεταχειρισμένο απο ebay "ΧΩΡΙΣ" τον receiver του γιατί ήξερα οτι θα ήταν "πένα". Υπόψιν οτι δουλευω μόνο σε Unix (BSD) και Linux επί 15 χρόνια (επαγγελματίας προγραμματιστής). Οπότε πάρε την μαρτυρία μου στα σοβαρα. :P Τώρα πλέον βεβαια ΔΕΝ έχω το M325 (ποντικι) και ούτε πληκτρολογιο logi (απο το 2013 ειμαι με μηχανικό). Και σε ποντίκι πήγα πριν 1 μήνα στο ΜΧ Master 3.
Για να κάνεις μία συσκευή logitech να δει το ίδιο receiver υπάρχει softwarάκι σε terminal για να κάνεις το conne μεταξύ τους (να τα συστήσεις μεταξύ τους :P).
Λέγεται "ltunify" και εκτελείς π.χ:
> ltunify pair mouse
Τώρα θα πρεπει να κλεισεις (οff) το ποντίκι και να το ξανααναψεις (on) και θα κάνει το conneδάκι με τον receiver ακόμα κι αν ο receiver ήταν απο άλλη αγορά logitech προϊόντος.
Εάν θέλεις να κάνεις unpair εκτελείς π.χ:
> ltunify unpair mouse
Ή keyboard αναλόγως τί θέλεις να κανεις unpair.

Nume de utilizator
ktsangop

Δεν το έχω δοκιμάσει σε Linux αλλά μπορεί να συνδεθεί με όλα τα ποντίκια που υποστηρίζουν το Logitech Unifying Receiver technolgy.
Εδώ υπάρχει μια λίστα με όλα τα προϊόντα Logitech :

https://www.wikiwand.com/en/List_of_Logitech_products

Όσα γράφουν "Unifying" μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα σε 1 USB receiver

Nume de utilizator