Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
bezoss

Όταν γίνεται shut down το desktop, μετά όταν το ξανά ανοίγω το πληκτρολόγιο δουλεύει αλλά ο φωτισμός δεν ανάβει αυτόματα.
Πρέπει να τον ενεργοποιήσω και πάλι και δουλεύει οκ.
Μετά από shut down ξεχνάει την ρύθμιση του φωτισμού.
Είναι λογικό?

Benutzername

2 Antworten

C0nstant1ne

Έχεις αναβαθμίσει στο τελευταίο firmware? Αν όχι, κατέβασε το Logitech Options ή το Logitech Firmware Update Tool για να το κάνεις και βλέπεις.

2 Kommentare

bezoss

Κατεβασμένο το έχω το Logitech Options :) Δεν ανέφερε κάτι για update! Λογικά άμα είχε θα μου το έλεγε...αλλά διαβάζοντας σε forum είδα ότι αυτή ειναι η συμπεριφορά του. work as designed :)

C0nstant1ne

Σε εμένα για κάποιο λόγο δε μου το έκανε update μέσα από το Options και κατέβασα το δεύτερο και μου το έκανε αμέσως για αυτό ανέφερα και τα δυό. Αν είναι working as intended ok!

Benutzername
NickNestor

Και σε εμένα το κάνει αυτό. Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που να το αλλάζει αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας γιατί δεν αναβοσβήνω τον υπολογιστή μου όλη μέρα...

1 Kommentar

bezoss

Τυχαία είδα ότι μου ειχες απαντήσει! Ναι το κάνει σε όλους, όταν πειράξουν χειροκίνητα τον φωτισμό του keyboard. work as designed. άμα το ανοιγοκλείσεις απο τον διακόπτη και το αφήσεις στο αυτόματο λειτουργεί όπως πρέπει!
thx for the answer

Benutzername