Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
nektar_pap

Καταρχάς δεν θέλω να μείνω κανέναν ούτε την apple...
Για ποιον λόγο να πάρει κανείς ένα macbook αξίας 2500€ αντί να πάρει ένα κοινό hp με τα ίδια χαρακτηριστικά στα 1000€ ή ακόμα καλύτερα να χτίσει έστω και με 2000€ ένα τούμπανο PC?

Benutzername

3 Antworten

Dimitris_Ch_78

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, δοκίμασε ο ίδιος για 2-3 μήνες καθημερινή χρήση το πιο υπερτούμπανο PC/ Laptop και για άλλο τόσο ένα Macbook Prο. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, μετά θα δεις ότι εσύ ο ίδιος θα είσαι σε θέση να εξηγήσεις γιατί τελικά κάποιος δεν θα μπορεί να ξαναεπιλέξει οποιαδήποτε πλατφόρμα Windows.

Benutzername
Stavros_M_86

Για κανένα λόγο, για τη συντριπτική πλειοψηφία που αγοράζει τέτοιο λαπτοπ είναι πεταμένα λεφτά. Λίγοι είναι όσοι πραγματικά χρειάζονται τέτοιο μηχάνημα. Ακόμα και επαγγελματίες του χώρου photo- video-editing έχουν παραδεχτεί ότι ο μόνος λόγος που ακόμα αγοράζουν μακ είναι γιατί έχουν εγκλωβιστεί στο οικοσύστημα της Apple. 1. Αν είσαι προγραμματιστής θα δουλέψεις σε Linux ή Windows10 με WSL (Windows Subsystem for Linux) με μοναδική εξαίρεση τους iOS developers. 2. Υπάρχουν πλέον πολλά λάπτοπ με τα ίδια και καλύτερα χαρακτηριστικά στα ίδια κιλά.
3. Οι επαγγελματίες θα χτίσουν ένα καλό desktop workstation τόσο για απόδοση όσο και για thermals. Θα έχουν και ένα λαπτοπ mid-range gaming στα 2κιλά γύρω στα 1000 ευρώ για ότι χρειαστεί on-the-go.

Benutzername
radioprepper

1) Η Apple φτιαχνει το λογισμικο και το Hardware η ιδια ωστε το υλικοτεχνικο κομματι να δουλευει με το λογισμικο σχεδον αψογα (παντα υπαρχει μια αποκλιση) αλλα σε σχεση με το windows 10 που ειναι ελα λογισμικο που το τοποθετεις σε διαφορετικων ειδων Hardware δεν αποδιδει παντα το ιδιο

2)Γιατι κυριος λογος στα λαπτοπ ειναι η φορητοτητα. Τι να το κανω να παρω ενα κοινο λαπτοπ με τα ιδια ή καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα να ειναι 4,5 ή 5 κιλα και παραπανω και ουσιαστικα να ειναι σταθερος χανοντας τελειως τον ρολο του <<φορητου>> υπολογιστη! Οταν εχεις αυτα τα χαρακτηριστικα σε ενα λαπτοπ το πολυ 2κιλων και κατω ειναι πολυ εξυπηρετικο

3)Εχει μια απο τις καλυτερες οθονες τις αγορας που καλυπτει πολλους επαγγελματιες απο photo ή video editing αλλα και για αυτους που θελουν απλα να δουν netflix σε υψηλη αναλυση με απιστευτα χρωματα

4) Οσοι ασχολουνται με προγραμματισμο η Αpple εχει μια δικη της γλωσσα την swift και πρεπει να εχεις λογισμικο macOS (OS X) για να λειτουργησει δεν μπορεις σε windows με ματσακωνια μονο με virtual machine αλλα αυτο εχει προβληματα αρκετα γιατι η swift ειναι καθαρα για προγραμματισμο σε mac περιβαλλον και γιαυτο θελει συστηματα mac με (macOS)

6)Η Εταιρια εχει καποιες αποκλιστηκες εφαρμογες για video , Photo ,Music composition (editing) ή προγραμματισμο σε IDE οπως το Xcode οι οποιες ειναι πιστοποιημενες απο την Apple οτι θα δουλευουν αψογα χωρις να σου πεταει μπλε οθονη και να κρασαρει τρεις και λιγο ή να κανει update χωρις να το θελεις και ασκοπες επαννεκινησεις οπως τα windows 10

ΥΓ: ΔΕΝ! ειμαι fanboy τις apple δεν εχω τα χρηματα για να αγορασω τα προιοντα της ειμαι gamer και το pc μου ειναι ενα mid-range 1200ευρω gaming pc με windows 10 απλα μπηκα και εγω σε αυτο το τρυπακι να αναρωτηθω γιατι αγοραζουν αυτα τα μηχανηματα και κατεληξα σε αυτα τα συμπερασματα!

1 Kommentar

pl.

Πρώτα απ' όλα, το αιώνιο πρόβλημα όλων των Apple συσκευών: το υπερβολικά κλειστό software market. Εκτός από αυτούς που έχουν συνηθίσει ήδη πολύ το mac os, οι υπόλοιποι ίσως έχουν πρόβλημα να βρουν τις κατάλληλες εφαρμογές για τη δουλειά τους. Άλλο πρόβλημα, η κακή δυνατότητα επισκευής. Επιπλέον, δεν είμαι τόσο fan της κολλημένης ram (σε αυτήν την περιοχή τιμής, φυσικά. Απλώς δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα). Επίσης, πάντα είναι overpriced.

Benutzername