καλησπερα και απο εμενα! μου χαλασε η φωτογραφικη και θελω να παρω και εγω μια απλα για φωτογραφιες η και κανενα βιντεο που και που..αλλα και αυτα μονο στις διακοπες και ειμαι αναμεσα σε αυτην και την hx90v! αξιζει να παω σε καποια απο αυτες τις 2 η και με καποια πιο φθηνη θα ειμαι ευχαριστημενος; απλα θελω η ποιοτητα της φωτογραφιας να ειναι πολυ καλη και τιποτα αλλο!
1 Kommentar
κοιτα ειχα την w360 και ημουν ευχαριστημενος..το μονο που με νευριαζε ηταν που το διαφραγμα καποιες φορες εφτανε στο θεο..και οι βραδυνες ηταν αθλιες! το ζουμ νομιζω ειναι ψηφιακο και αυτο μεχρι 2 αλλα και παλι με καλυπτε! αλλα οπως προειπα μου χαλασε!(οταν ειναι ο ηλιος μου εμφανιζει μια μωβ καθετη γραμμη!)..εψαξα και ειδα οτι η rx100 και η hx90v ειναι καλες..αλλα το σκεφτομαι αν χρειαζεται να δαπανησω τοσα χρηματα γιατι δεν ειναι οτι ειμαι επαγγελματιας αλλα και ουτε θα την χρησιμοποιω συνεχεια..μονο στις διακοπες! απλα θελω να ειναι καθαρες οι φωτογραφιες!(φαντασου ακομα και με αυτην και με ζουμ ηταν καθαρες! αλλα ειναι του 11 αν θυμαμαι καλα και ηταν και φθηνη οποτε..) ισως η wx500? η tz70? hx60v? επισης αν γυρναει και η οθονη ειναι συν!