Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

5 Σχόλια

tracteratos

Promitheys, μια ερωτηση γενικη για τα ποντικια με κουμπια στον αντιχειρα. Μεχρι τωρα στο Wow, χρησιμοποιω κανονικο ποντικι και για να το μετακινησω, χρησιμοποιω αντιχειρα και παραμεσο. Ετσι εχω ελευθερους τον δεικτη και τον μεσο και χειριζονται τα 2 κουμπια. Σκεφτομαι να αλλαξω σε gaming ποντικι. Δεν μπορω να φανταστω πως θα το μετακινω, εφοσον ο αντιχειρας θα ειναι απασχολημενος στα κουμπια. Πως γινεται η κινηση του ποντικιου σε αυτα τα ποντικια? με την παλαμη? Σε ευχαριστω πολυ.

promitheys

Προβληματιζόμενος απο την ερώτησή σου και αναλύοντας το δικό μου στύλ κατέληξα οτι πρόκειται για συνδυασμό των παρακάτω :

1) Με το μικρό δάκτυλο απο τη μία και τον αντίχειρα απο την άλλη. Ο αντίχειρας μπορεί να σέρνεται πάνω στα πλήκτρα και να ανγνωρίζει βάση αφής που βρίσκεται ενώ ταυτόχρονα να ασκεί την πίεση που χρειαζεται για την μετακίνηση του ποντικιου. Διάχυτη πίεση στο πληκτρολογιο του ποντικου θα μετακινήσει το ποντικι χωρίς να πατήσει καποιο πλήκτρο ενώ αντίθετα χρειάζεται στοχευμένη πίεση για να πατηθεί το κάθε πλήκτρο.

2) Με πίεση του χεριού πάνω στο ποντίκι για αύξηση της τριβής μεταξύ των δύο.

3) Με χρήση υψηλών DPI για να μήν χρειάζεται πολύ μετακίνηση.

Πάντως απο προσωπική εμπειρία αν δεν το χουφτώσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

tracteratos

Γεια σου Promitheus, το πηρα τελικα για Deep Rock Galactic. Η περιγραφή σου ήταν ακριβής, και επαληθεύτηκε, Πασχίζω να συνηθίσω το χούφτωμα, αλλά θα το καταφέρω! Σε ευχαριστώ πολύ!

Όνομα χρήστη