Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
.georgeloukas

Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφτα το συγκείμενο router και αντιμετοπιζω καποια προβλήματα σχετικα με την σύνδεση στο wifi. Χωρίς λόγο αποσυνδέετε, στον browser για παραδειγμα λέει πως η σύνδεση διακόπηκε και ενώ είναι συνδεδεμένο το pc/κινητό στο wifi το βγάζει ως no internet, ενώ οι ενδείξεις του ειναι κανονικά αναμένες. Λύση δεν έχω βρε ακόμα, μερικές φορές δεν φτιάχνει ούτε αν το βγάλεις και ξαναβάλεις στο ρεύμα. Επίσης επικοινώνησα με τον πάροχο ιντερνετ και δεν είναι δικό τους φταίξιμο. Έχει κανείς να προτείνει κάποια λύση?

Ευχαριστώ.

Benutzername

1 Antwort

M Koubanakis

Έχω το ίδιο και δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ σαν wifi repeater/ extender και όχι σαν main router. Έχω δει αυτό το πρόβλημα με άλλα router και σχεδόν όλες τις φορές έχει να κάνει με τον υπολογιστή η το κινητό. Επίσης δεν διαρκεί ποτέ πάνω από μερικά δεύτερα. Μια και κάλεσες το παροχο πρέπει το έχεις για κύριο router (βεβαι παροχοι σπανια δεχοντε οτι υπαρχει προβλημα). Αν όχι τότε η πρόταση που θα έκανα είναι να συνδεθεί στο τέταρτο ethernet port του κυρίου router. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχουν διακυμάνσεις της τάσης του ρεύματος και να δημιουργούν το πρόβλημα. Αν αυτό είναι το πρόβλημα ένα φτηνό UPS θα το λύσει. Ελπιζω να βοηθησε αυτο.

Benutzername