La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
mefthy225

Επειδή δεν έχω βρει άκρη με την εταιρεία έχοντας κάνει την ίδια ερώτηση, μπορείτε να με βοηθήσετε; Αν αγοράζω βιβλία σε epub από ελληνικούς εκδοτικούς οίκους και όχι απο το Kobo STORE, θα μπορώ να τα διαβάζω χωρίς προβλήματα; Ευχαριστώ!

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Ann_Faust

ναι, αν είναι epub, το kobo το διαβάζει ανεξαρτήτως από που το αγόρασες. συνδέεις το kobo στον υπολογιστή και περνάς όλα τα epub κατευθείαν στο kobo. το συστήνω ανεπιφύλακτα -αν διαβάζεις πολύ είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις. επίσης επειδή είμαι προγραμματιστής έχω γράψει μια δωρεάν εφαρμογή ώστε να μπορείς να διαβάζεις ηλεκτρονικές εφημερίδες κατευθείαν στο kobo - https://grammato.logy.at/ - αν έχεις άλλες απορίες μη διστάσεις... [email protected]

Nume de utilizator
DrGreem

Θεωρώ πως ναι διότι εγώ πχ που απλά τα μεταφέρω από τον υπολογιστή (κατεβασμένα από τορεντ), δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα, επίσης μπορείς να μετατρέψεις pdf σε epub δωρεάν με την εφαρμογή calibre.

Nume de utilizator
tsamourlee

Θα μπορούσε ναι μέσα από το callibre, και μετά το φορτώνεις. Εκτός αν το βιβλίο στην κάθε σελίδα έχει διπλή στήλη και δεν το αναγνωρίζει σωστά και τα βγάζεις σαν μια σειρά οριζόντια και όχι ξεχωριστά τις στήλες κάθετα. Θέλει λίγο προσοχή εκεί

Nume de utilizator