Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
mitsosbasis

Έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει; Έχω δοκιμάσει π.χ. με το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού και δεν συγχρονίζεται.

Benutzername

1 Antwort

scangreece

Ναι λειτουργεί κανονικά και μια χαρά! Που κολλάει όμως το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού σου; Όποιος γράφει αρνητικά σχόλια παραπάνω μάλλον δεν έχει καταλάβει τι έχει αγοράσει και φυσικά δε γνωρίζει να το συνδέσει. Για παράδειγμα, αν προσπαθήσεις να το συνδέσεις σε ρούτερ που εκπέμπει 5 G δε θα συνδεθεί ποτέ γτ είναι 2,4g ή αν για παράδειγμα ο κωδικός του ρούτερ δεν περιέχει μονάχα αριθμούς ή γράμματα και περιέχει έστω και ένα δολάριο για παράδειγμα, πάλι δε θα συνδεθεί ποτέ! Επίσης δε θα συνδεθεί ποτέ με το χειριστήριο της τηλεόρασης ή του aircondition. Δείτε ξανά το προϊόν και κατανοήστε τι κάνει!

2 Kommentare

mitsosbasis

Εξήγησε ρε φίλε τι κάνει το προϊόν εσύ που το κατέχεις... Το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού κολλάει στο κλιματιστικό. Ότι δηλαδή θέλω να ελέγχω το κλιματιστικό με αυτό αντί να χρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ. Το λέω επειδή και το τηλεκοντρόλ με RF λειτουργεί. Επίσης πως κατάλαβες ότι δεν συνδέεται στο wifi αν έχει ο κωδικός μέσα σύμβολα; Που το αναφέρει;

scangreece

φίλε μου το κλιματιστικό δε μπορεί να συνδεθεί με αυτό το πράμα. Αν το κλιματιστικό σου είναι smart τότε ο κατασκευαστής θα έχει εφαρμογή για το κλιματιστικό και τις οδηγίες για τη σύζευξη του με την εφαρμογή. Από εκεί και πέρα την εφαρμογή μπορείς (αν πάλι έχει προβλέψει ο κατασκευαστής) να την ενσωματώσεις στη google, alexa κτλπ. Αν όχι, τότε απλά το ρυθμίζεις από την εφαρμογή. Καμία σχέση η σύζευξη μεταξύ τηλεκοντρόλ και κλιματιστικού με αυτή εδώ τη συσκευή. Αναφορικά με τον κωδικό, δεν θα βρεις εύκολα αυτή τη πληροφορία μιας και δεν αναγράφεται στο εγχειρίδιο του προϊόντος καλώς ή κακώς! Ισχύει όμως!

Benutzername