Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
aystelios

Μπορεί να κάνει το ανάποδο? Να αγοράσω αυτό και έναν Sonoff RF διακόπτη, και να στέλνει σήμα ο διακόπτης στην γέφυρα ώστε να ανοιγοκλείνει μία συσκευή Wi-Fi από Google Home ή Alexa?

Benutzername

2 Antworten

Tryhard_Musician

Κανονικα θα επρεπε να γινετaι κ αυτο. Εγω ομως που εχω αλεξα, ενω το βλεπει κ το αναγνωριζει σαν συσκευη, δεν μπορεσα ποτε να φτιαξω σκηνη μεσα απο την αλεξα. Δε ξερω γιατι αλλα στις σκηνες δε το εμφανιζει οποτε με την αλεξα ισως να μη μπορεια. Οτι εκανα μονο μεσω ewelink.

Benutzername
theokalam

Γινεται αλλά λιγο διαφορετικά. Ο διακόπτης (1η συσκευή)ενεργοποιεί τη γέφυρα (2η συσκευή) και η γέφυρα θα στειλει στην 3η συσκευή την εντολή του ανοιγοκλειματος ΑΛΛΑ πρέπει η 3η συσκευή να ειναι της sonoff (συμβατή με την εφαρμογη sonoff δηλαδή). Αν δεν είναι τοτε θα πρέπει αν γνωρίζεις να κάνεις μονος σου κάποια ρουτινα (σενάριο δηλαδή) μέσω της εφαρμογής του Google Home ή της Alexa που να στέλνει την εντολή στην τρίτη συσκευή.

1 Kommentar

aystelios

Τελικά παράτησα τελείως τις επιλογές Google Home και Alexa και έστησα Home Assistant, τα χέρια μου λύθηκαν και γίνονται κυριολεκτικά τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση παρόλα αυτά.

Benutzername