ειναι οτι πιο χαλια μπορει να αγορασει κανεις σε smartphone, οι φωτογραφιες του ειναι μετριες προς το κακιες, κολλαει σε οτι και αν κανω, ανοιγει το facebook με την 3η ή 4η προσπαθεια και μετα παλι κολλαει κατα την πλοηγηση, οταν σε παιρνει καποιος τηλεφωνο δεν δειχνει την επαφη αλλα μονο το νουμερο, κλεινει απο μονο του και η μπαταρια τελειωνει πααρα πολυ γρηγορα(1μιση μερα) χωρις να κανεις κατι ιδιαιτερο, αν δεν κανεις απολυτως τπτ μπορει να φτασει και τις 3..Δεν μπορεις να εχεις εγκατεστημενες πανω απο 2-3 εφαρμογες(περαν αυτες που ειχε απο μονο του) γιατι κολλαει και δεν μπορεις να κανεις τιποτα...Επισης δυο φορες μου εσβησε τις επαφες μου (απο μονο του!!) τις εκανα αντιγραφη απο την σιμ αλλα μου κρατησε μονο τα 4 πρωτα γραμματα!!(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) Με λιγα λογια πεταμενα λεφτα..Ειμαι 1.2 χρονο κατοχος του και ειναι πλεον σχεδον αχρηστο και πρεπει να παρω καινουργιο. Καλυτερα να αγορασετε ενα samsung με τα ιδια χρηματα που ειναι και πολυ καλυτερα(απο οτι μου εχουν πει). Το μονο θετικο ειναι οτι κανεις ασκησεις υπομονης με το συγκεκριμενο κινητο