За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
avrill

παιδια θελω βοηθεια..εδω και ενα μηνα ψαχνω για κινητο (smartphone) ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy ace S5830i, στο Sony Xperia Tipo και στο HTC Wildfire S..ποιο μου προτεινετε;;
θελω να συνδεεται στο ιντερνετ γρηγορα και να εχει μια ικανοποιητικη καμερα!!
αν εχετε και καποιο καλυτερο να προτεινετε πειτε μου :p
*το βασικοτερο: δεν θελω η τιμη του να ξεπερναει τα 150 €

Потребителско име

3 Отговора

kouzou

AVRILL ΑΣΧΕΤΑ αν πηρες τηλ ως κατοχος tipo θα σου πω οτι το tipo ειναι εξαιρετικο τηλ!ορισμενοι θελουν με 100ε να εχουν σταθερο pc tablet και ηχοσυστημα σε ενα τηλεφωνο!η μπαταρια του ειναι απιστευτη 10 μερες αν το εχω μονο για τηλεφωνο μου κραταει....δεν υπερβαλω!τωρα αμα ασχολουμε με παιχνιδια κτλ 3 μερες!και παλι πολυ καλά!στα πολυ θετικα οτι τρεχει ice cream sandwich!η μνημη του ειναι αρκετη σε λογικα πλαισια!αν θελεις 500 εφαρμογες στη μνημη τοτε τι να πω!η οθονη εξαιρετικοτατη ....καμερα οκ δεν εχει φλας και ζουμ στο βιντεο πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει!η οθονη του απλα δεν εχω λογια απλα απιστευτη σε ολα της!!!!!!!ολα εξαρτωντε απ τις απαιτησεις σου!αν θελεις ενα τηλεφωνο φθηνο λειτοργικοτατο σε ολα του παιρνεις to tipo!goyglareκαι θα δεις οτι εχει παντου θετικα σχολια!το μονο αρνητικο στο tipo ειναι ο υψηλος δεικτης sar μιλαω παντα με handsfree η με ανοιχτη ακροαση,τωρα για to internet απλά είναι πολύ γρήγορο!ΥΓ με γεια και το καινούριο τηλ!!!!!!!

1 Коментар

maritinabou01

Αν δεις πως λειτουργει το τηλ μου(τιπο) θα καταλαβεις τι δραμα ζω καθημερινα...

Потребителско име
avrill

ευχαριστώ για την βοήθεια..και παραλίγο να πάρω το tipo! Τελικά παρήγγειλα το Ace από ότι μου είπαν είναι πολύ καλό..το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του αλλά θεωρώ πως αυτό είναι πρόβλημα όλων των κινητών αφής. Το xperia U είναι εύθραυστο ως κινητό γενικά η sony πλέον δεν βγάζει καλά κινητά. Α! και κάτι ακόμη..παίζει ρόλο ότι επειδή το ace είναι του 2011 δεν θα είναι και καλό;;; Γιατί σε ένα κατάστημα μου είπαν ότι είναι προτιμότερο να πάρω το tipo που είναι και πιο καινούργιο μοντέλο (του 2012).

4 Коментара

Scorpionste

Το iPhone 4 είναι μοντέλο του 2010 με τεχνικά χαρακτηριστικά ικανοποιητικά και για τα σημερινά standarts. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι κριτήριο, μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η μοναδική διαφορά, σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι το Ace "φοράει" τα παλιότερα Android 2.3, ενώ το tipo τα 4.0.4.

avrill

ναι..και εγώ αυτό είπα. Σε σχέση με αυτό για το Android νομίζω οτι το Ace δέχεται αναβαθμίσεις. Σωστά;

Scorpionste

Δυστυχώς απ' όσο ξέρω η Samsung δεν έχει ανακοινώσει αναβαθμίσεις για το Ace. Αλλά και πάλι, όλες οι εφαρμογές με ελάχιστες εξαιρέσεις υποστηρίζουν τα Android 2.3

avrill

ναι σωστά.. οπότε ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα!

Потребителско име
Scorpionste

Ως κάτοχος του Tipo και κρίνοντας από αυτά που θέλεις έχω να πω μακριά! Δυστυχώς το browsing στο internet είναι πολύ πονεμένη ιστορία στο Tipo, αφού το lag που τρώει είναι απαράδεκτο, είτε χρησιμοποιείς τον προεγκατεστημένο browser, είτε κι άλλους όπως Chrome, Dolphin, Opera, Firefox. Γενικά σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα ως προς την ταχύτητα δυστυχώς. Αλλά γενικά το Tipo είναι εκνευριστικά αργό σε πολλές περιπτώσεις, δεν το συστήνω. Μόνο η οθόνη αξίζει, αν κι έχει πολύ κακή γωνία θέασης και το Android 4.0.4. Επίσης, ένα μεγάλο αρνητικό του Tipo και συνάμα τεράστια ανοησία της Sony είναι ότι το σύστημα διαβάζει ως μνήμη τηλεφώνου 750MB και ως κάρτα μνήμης τα υπόλοιπα 2,5GB του κινητού, κάτι εντελώς το απαράδεκτο, αφού σε περιορίζει πολύ στις εφαρμογές που μπορείς να βάλεις και αχρηστεύοντας τη Micro SD θύρα, αφού όσα GB κάρτα και να βάλεις, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο σε τραγούδια, video, φωτογραφίες και λοιπά αρχεία. Και δυστυχώς, η συγκεκριμένη "λειτουργία" δεν αναφερόταν πουθενά και την ανακαλύπτεις εκ των υστέρων. Τώρα, όσον αφορά στην κάμερα, για 3.2MP αρκετά καλή, ευχάριστα καλή θα έλεγα, αν και στον υπολογιστή δεν φαίνονται τόσο καλά οι φωτογραφίες όσο στο κινητό, είναι αρκετά θολές. Μεγάλο μείον η έλλειψη flash, οπότε αχρηστεύει ήδη τις βραδινές λήψεις.
Τώρα όσον αφορά το Ace, δεν το έχω στην κατοχή μου, αλλά έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια από γνωστούς μου που το έχουν και από την προσωπική μου ενασχόληση μου φάνηκε ανώτερο του Tipo, αν και νομίζω ότι έχει πολύ λίγη εσωτερική μνήμη, αλλά και RAM. Πολύ αρνητικό αυτό, καθώς δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην Kάρτα SD (βλέπε Facebook). Για το HTC δεν έχω εικόνα. Τεχνικά και μόνο βλέπω αργό επεξεργαστή (600MHz). Πιστεύω ότι μία καλή επιλογή είναι το Sony Xperia U σε παρόμοια τιμή, με μεγάλο μειονέκτημα (και μοναδικό) ότι δεν παίρνει επέκταση μνήμης κι έτσι έχεις μόλις 4GB. Αλλά είναι διπύρηνο κι έχει μια πολύ καλή κάμερα. Άλλη εναλλακτική είναι το Motorola Defy +.

Потребителско име