Για προσωπο με ουλές ακμής απο κάτω τι κρέμα-σερουμ να χρήσιμοποιησω ;; εσείς που το αγορασατε τι χρήσιμοποιειται;;;; ειναι κατάλληλο και για καλοκαιρι;;;;;;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Για προσωπο με ουλές ακμής απο κάτω τι κρέμα-σερουμ να χρήσιμοποιησω ;; εσείς που το αγορασατε τι χρήσιμοποιειται;;;; ειναι κατάλληλο και για καλοκαιρι;;;;;;
1 Отговор
Το καλοκαίρι ποτέ.Απο τώρα και μέχρι τον Απρίλιο μια χαρά.Θα το κάνετε μια φορά την εβδομάδα και μάλιστα βράδυ.Για το πρόσωπο θα βάλετε τις μικρές ακίδες.Αν δεν έχετε ξανακάνει ποτέ πρέπει να ξεκινήσετε με το 0.25 κανονικά.Ειναι το στενό ανταλλακτικο.Εγω βάζω σερουμ με σαλιγκάρι και μετά κρέμα ανάπλασης.Εχω πάρει από την εταιρεία anaplasis.Τωρα που ξεκινήσω πάλι πήρα και το σερουμ με το υαλουρονικο οξύ της ίδιας εταιρείας και όταν θα το κάνω θα βάζω μια φορά το ένα μια φορά το άλλο.Αν θέλετε δείτε και τα προϊόντα της κατσαφαδου είναι υπέροχα πραγματικά αλλά άλλες τιμές.Επισης το πρόσωπο το καθαρίζουμε με νερό και σαπούνι αγνό το στεγνώνουμε ταμποναριστα και ξεκινάμε το ρόλερ με απαλές κινήσεις και μέχρι 10 επαναληψεις το πολύ.μετα το βρεχετε ελαφρά να πάρει υγρασία το σκουπιζετε ταμποναριστα κα βάζετε το σερουμ και όταν απορροφηθεί την κρέμα ανάπλασης.Οποιαδηποτε άλλη απορία είμαι στην διάθεση σας.