Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Cosmic Gray
Κινητά Τηλέφωνα

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Cosmic Gray Κωδικός: 21938298

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 6.9" Dynamic AMOLED 2X
  • Τετραπλή κάμερα 108MP
  • Λήψη βίντεο 8K
  • Μπαταρία 5000mAh

Υπερευρυγώνιος φακός, νυχτερινή λειτουργία και Space Zoom. Ρυθμός ανανέωσης 120Hz. Surround ήχος με Dolby Atmos. Ταχεία ασύρματη φόρτιση.

Δες όλη την περιγραφή

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Samsung

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Sponsored

Αγόρασε μαζί

Βρες μεταχειρισμένα προϊόντα στο Skoop

Δες τα όλα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.411,08 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Αθήνα, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.411,08 €

Περιγραφή

Το 8Κ Video Snap αλλάζει τον τρόπο λήψης βίντεο αλλά και φωτογραφιών, και το 5G αλλάζει τον τρόπο που μοιράζεστε περιεχόμενο. Προσθέστε σε αυτά την ασφάλεια Samsung Knox, την έξυπνη διαχείριση μπαταρίας, τον ισχυρό επεξεργαστή και τον μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Η σειρά Galaxy S20 ανοίγει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο στην κατηγορία κινητών συσκευών.

Σχεδιασμός

Dynamic AMOLED 2X

Το πλαίσιο έχει σχεδόν εξαφανιστεί, χωρίς notch, μόνο μια μικρή οπή για την κάμερα. Η οθόνη Infinity-O με πιστοποίηση HDR10+ προσφέρει μια τεράστια, καθηλωτική οθόνη με ελάχιστα στοιχεία να σας αποσπούν.

Οθόνη 120HZ

Τα 120Hz κάνουν κάθε σας κύλιση οθόνης ομαλή με αδιάκοπες μεταβάσεις. Ταυτόχρονα η ταχύτητα απόκρισης αφής σας προσφέρει ακρίβεια και ακόμη πιο αλληλεπιδραστική εμπειρία gaming. Θα το πιστέψετε μόνο όταν το δείτε… και το αισθανθείτε.

Μπαταρία που διαρκεί

Πανίσχυρη μπαταρία 5000mAh με έξυπνο σύστημα διαχείρισης που προσαρμόζεται στις συνήθειες χρήσης του smartphone σας, για να εξοικονομεί ενέργεια και να διαρκεί περισσότερο με κάθε φόρτιση. Διαθέτει υπερταχεία φόρτιση, ταχεία ασύρματη φόρτιση 2.0 και Wireless Powershare που σας επιτρέπει να φορτίσετε τα ακουστικά σας, το smartwatch σας, ακόμη και το smartphone κάποιου φίλου σας.

Ταχύτατο 5G

Με ενσωματωμένο μόντεμ 5G, το Galaxy S20 Ultra σας προσφέρει δυνατότητες φόρτωσης και λήψης σε μια στιγμή. Αυτό σημαίνει livestreaming, κοινοποίηση και gaming με ελάχιστες καθυστερήσεις σε υπερυψηλές ταχύτητες. Χρειάζεται βέλτιστη σύνδεση 5G. Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με ενεργοποιημένες δυνατότητες δικτύου 5G σε χώρες με υποδομές για 5G. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

Κάμερα

Πολλαπλή κάμερα επαγγελματικού επιπέδου

Το Samsung Galaxy S20 Ultra διαθέτει Ευρυγώνιο φακό 108MP, Τηλεφακό 48MP, Υπερευρυγώνιο 12MP, φακό Βάθους ToF (VGA) και έναν Ευρυγώνιο φακό 40MP μπροστά για selfie.

Υψηλή ανάλυση

Ξεπερνώντας κατά πολύ τα συνηθισμένα 12 megapixel, το Galaxy S20 Ultra προσφέρει τον απίστευτο αριθμό των 108 megapixel. Πρόκειται για εκατομμύρια περισσότερα pixel που προσφέρουν ευκρινείς λήψεις, τις οποίες μπορείτε να περικόψετε και να εκτυπώσετε, χωρίς να χάνετε καμία λεπτομέρεια.

Space Zoom

Το πιο προηγμένο μέχρι στιγμής zoom ξεκινά με το 10x Hybrid Optic Zoom και προσφέρεται από έναν αναδιπλούμενο φακό και έναν αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης. Συνδυάζοντάς τα με το Super Resolution Zoom που ενισχύεται από την τεχνητή νοημοσύνη της κάμερας, αποτυπώνετε τη δράση από κοντά και τραβάτε λήψεις που μπορεί να χάνατε.

Bright Night

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το σύστημα επαγγελματικών καμερών τραβά πολλαπλές φωτογραφίες με τη μία, ενώνοντάς τις σε μία εξαιρετική λήψη με λιγότερη θόλωση και θόρυβο. Με τους μεγάλους αισθητήρες εικόνας, την τεχνητή νοημοσύνη και τη χρήση της Νυχτερινής λειτουργίας, μπορείτε να τραβήξετε νυχτερινές σκηνές τόσο καθαρά όπως και την ημέρα.

Κάμερα Selfie

Τα 40MP κάνουν τις selfie σας να ξεχωρίζουν

Μια ισχυρή κάμερα selfie σε ένα Galaxy smartphone. Η εμπρόσθια κάμερα 40 megapixel του Galaxy S20 Ultra σας προσφέρει τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου, έτσι ώστε οι selfies να έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ αλλάζει σε λειτουργία 10MP με μεγαλύτερα pixel για κρυστάλλινες selfie χαμηλού φωτισμού.

Το 8Κ Video Snap αλλάζει τον τρόπο που τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο

Η Samsung πρωτοπορεί στην ανάλυση εγγραφής βίντεο από ένα smartphone, μεταβαίνοντας από το 4K στο 8K. Αυτή η ανάλυση είναι 4 φορές μεγαλύτερη από το UHD και 16 φορές μεγαλύτερη από το FHD. Το βίντεο 8K κάνει κάθε καρέ να εμφανίζεται σαν μια κρυστάλλινη εικόνα, την οποία μπορείτε να μεγενθύνετε για μοναδικές φωτογραφίες έως 33MP.

.

Super Steady

​Η εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη σταθεροποιεί το βίντεο όπως σε μια πραγματική action cam.

Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας και ο σταθεροποιητής anti-rolling αντισταθμίζουν την κίνηση της κάμερας, έτσι ώστε οι λήψεις σας να μην είναι θολές και ασταθείς, αλλά εξαιρετικά ομαλές.

Μία λήψη

Burst Mode

Η Μία λήψη είναι ουσιαστικά η λειτουργία Burst αλλά με υπερδυνάμεις. Με την τεχνητή νοημοσύνη, μπορείτε να τραβάτε έως και 10 δευτερόλεπτα και να αποκτάτε μια ποικιλία διαφορετικών λήψεων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξτε το καλύτερο στιλ για την κάθε στιγμή χωρίς να χρειάζονται επαναληπτικές λήψεις.

Pro Mode

Ελέγξτε τον τρόπο που αποτυπώνετε με τις επιλογές που σας προσφέρει το Pro Mode. Ακριβώς όπως σε μια DSLR, μπορείτε να προσαρμόσετε χειροκίνητα ρυθμίσεις όπως το ISO, τη ταχύτητα κλείστρου και το επίπεδο έκθεσης όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Ασφάλεια

Η Samsung δημιούργησε έναν ασφαλή επεξεργαστή που στοχεύει στην προστασία των PIN σας, του κωδικού πρόσβασης, του μοτίβου και του ιδιωτικού κλειδιού blockchain σας. Σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Knox, κάθε μέρος του smartphone σας είναι πλέον ασφαλές, από το υλικό μέχρι και το λογισμικό. Έτσι τα ιδιωτικά δεδομένα παραμένουν ιδιωτικά.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Χρώμα
Γκρι
Βάρος
222 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Ακουστικά, Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Exynos 990
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,73 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+2+4
RAM
12 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,9 "
Ανάλυση
3200 x 1440 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
120 Hz
Τύπος
Super AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
QHD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τετραπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Αισθητήρας Βάθους 0.3MP, Ευρυγώνιος 108MP, Τηλεφακός 48MP 4x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
4K 60fps, 8K 30fps, 1080p 240fps Slow Motion
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 40MP

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5000 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
45 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης
15 W
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
Power Delivery 3.0

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP68
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Κάτω από την Οθόνη

Διαστάσεις

Μήκος
166,9 mm
Πλάτος
76 mm
Πάχος
8,8 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος στον Φορτιστή, 1 χρόνος στο Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης, 1 χρόνος στα Hands free, 1 χρόνος στην Μπαταρία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Lavdas_Konstantinos
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 2 μήνες χρήσης είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το αγόρασα επειδή ήταν σε προσφορά αν και σχετικά παλιό μοντέλο αλλά για την απλή χρήση που το θέλω είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος. Πολύ καλές και καθαρές φωτογραφίες και το μοναδικό μείον θα έλεγα η συνήθεις ύποπτη μπαταρία, αν και ακόμα μου κρατάει 1,5 μέρα με φυσιολογική χρήση.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasosmant
    5
    11 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Φανταστικό κινητό, μπορεί να είναι ακόμη ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του. Οθοναρα με τέλεια ανάλυση κ χρώματα. Δεν κολλάει δεν χαλάει!! Είναι γρήγορο στο web κ αν είχαμε κ καλύτερες ταχύτητες 5G σαν χώρα θα πέταγε!!! Δεν είναι τυχαίο ότι η τιμή του δεν πέφτει. Μόνο η μπαταρία του θέλει λίγο σωστή διαχείριση γιατί μπορεί να αδειάσει λίγο πιο γρήγορα απ ότι προβλέπεται. Λογικό βέβαια γιατί έχει 6,9 ίντσες οθόνη με έναν επεξεργαστή τούμπανο. Πάντως με 1 φόρτιση την μέρα την βγάζει

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • atzouman
    5
    11 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το αγορασα οταν πρωτοβγηκε με δωρο τα bluetooth ακουστικα του... δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο δυο σχεδον χρονια ειναι ακομη στην ιδια τιμη 1050€ και μαλιστα χωρις τα ακουστικα δωρο πλεον.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • it_S_Antonis
    5
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ένα premium εργαλείο που δικαιολογεί το κόστος του σε όλα.. (εκτός από την διάρκεια της μπαταριας)..

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Danikolas_Dani
    5
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πραγματικά πριν πάρω το κινητό διάβαζα τις αξιολογήσεις και ήμουν δύσπιστος!!
    Με το που το παρέλαβα στα χέρια μου σχεδόν 1 μήνα πλέον και ερχόμενος από note10plus η διαφορά είναι μεγάλη και μόνο που το πιάνεις στο χέρι σου καταλαβαίνεις την διαφορά ποιότητας
    Η μπαταρία με βαριά χρήση βγάζει την μέρα ανετα!
    Η κάμερα φανταστική και η οθόνη...
    Φορτίζει πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ...
    Γενικά μιλάμε για μια κορυφαία συσκευή!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Velios_Petroulis
    4
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ καλή ανάλυση οθόνης και απίστευτα γρήγορο. Το μέγεθος του και το βάρος του για μένα είναι άνετο. Ωραίες φωτογραφίες και καλό βίντεο το μόνο αρνητικό που με ξενέρωσε είναι η μπαταρία από το πρωί στις 6 με 120 hz .από 100 έφτασε στις 16:00 στο 30 μόνο αυτό κατά τα άλλα είναι κινητήρα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chrispan1972
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αγορα 23/8/2021 στα 630 ευρω με αποφορολογηση ΦΠΑ ...Τούμπανο είναι και ειδικά στην τιμή που βρίσκεται τώρα!!!Οθόνη απίστευτη πολύ καλή κάμερα βίντεο δυνατός ήχος...μπαταρία μια μέρα το βράδυ γυρω στα 30% χωρίς παιχνίδια αλλά όλο στα social και να ασχολούμαι μαζί του!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νικος Στεφανής
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Εντυπωσιακό και όμορφο!Τρομερή ταχυτητα, 5g έπιασε κοντά στο Ελευθέριος Βενιζέλος ανεβάζω φωτό με την μέτσηση που έκανα..Με τον φορτιστή 45w 10%εως100% σε 49 λεπτα...Πολύ γρήγορο γενικά.. Άψογο στις κλήσεις..Κάμερα πολύ καλή για κινητό (οποιος θέλει επαγγελματική φωτό καλύτερα να πάει σε dslr -mirrorless και με φακούς που κοστίζουν 2 και 3 s20ultra)και που δεν συγκρίνονται με καμία κάμερα απο κανένα smartphone..Οθόνη τέλεια!!!Μπαταρία ανάλογα την χρήση, ένα 24ωρο άνετα σε φυσιολογική χρήση και με 4g ...Τα ηχεία του άψογα!Για τους λάτρες των μεγάλων smartphone είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία αυτή..1400 που είχε η αρχική τιμή με τίποτα όχι μόνο για το συγκεκριμένο,για κανένα τηλέφωνο,εγω προσωπικά...

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos.pontios
    5
    8 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με λίγα λόγια, επιβεβαιώνεται ο κανόνας "ότι πληρώνεις, παίρνεις".... Στα 800 Ευρώ που το πήρα νομίζω είναι από τις πολύ καλές επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος για να πάρει καλό κινητό. Τώρα δεν μπαίνω στη λογική "το δικό μου είναι 0,2 mSec πιο γρήγορο" κ.λ.π. κ.λ.π.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gogo_papadakou
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Λοιπόν μετά από ένα μήνα χρήσης και προερχόμενη από xiaomi MI 10 pro έχω να πω ότι αξίζει κάθε του ευρώ οθόνη τέλεια δεν υπάρχουν λόγια χρώματα ολοζωντανα φωτογραφική άψογη τέλεια ανάλυση φοβερό ζουμ χωρίς να σπάει την ανάλυση βίντεο εντάξει από άλλο πλανήτη φοβερο ταχύτητα σφαίρα με όλες τις εφαρμογές ανοιχτές και δεν μασάει το μόνο μελανό σημείο είναι η μπαταρία δυστυχώς εκεί δεν τα πάει και πολύ καλά βγάζει την μέρα βέβαια οριακά αλλά με τέτοια οθόναρα είναι και κάπως λογικό κατά τα άλλα άψογο το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά στην τιμή που βρίσκεται τώρα!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NataCaChris_Drew__NataCaChrisD
    5
    18 στους 47 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το καλύτεροοοοο! Αξίζει τόσο τα λεφταααα του Χωρίς πλάκα όμως, νιώθω λες και είναι έτοιμο να πετάξει και αεροπλάνο, αν συνεχίζει έτσι η τεχνολογία με αυτούς τους ρυθμούς θα πάμε πολύ μπροστά! Α και για να βγάλω φωτο πρέπει να κάνω σεμινάριο γιατί δεν είναι έτσι απλά βγάλε μια φωτογραφία!!! Μπράβο Samsung! Λατρεύωωωω

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Voo
    3
    35 στους 51 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μου κάνει εντύπωση που διαβάζω απ όλους τελεια σχόλια για τη καμερα!! Είναι δυνατόν 1200 ευρώ κινητό να μην εστιάζει σωστα και τις κοντινές να τις βγάζει θολές;;; δεν συζητώ καν όταν και ο φωτισμός δεν είναι ιδανικός!!
    Διαβάζω σε πολλά forums ότι δεν πρόκειται να φτιαχτεί αυτό με updates... απορώ πως δεν το γράφουν άλλοι χρηστες

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnjoum
    5
    12 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω στη κατοχή μου 5 1/2 μήνες .Αψογο σε όλα του (μπαταρία,κάμερα,βίντεο,χωρίς κανένα κόλλημα ποτέ και φυσικά μια τρομερή οθόνη)

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos_Seitaridis
    5
    16 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολυ καλό! Πολύ σχολιάζουν την μπαταρία. Εγώ το βρίσκω άψογο. Το κινητό είναι smart και τον πρώτο καιρό καταναλώνει μπαταρία μέχρι να προσαρμοστεί με τον χρήστη.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex10kouts
    4
    7 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Λοιπόν το κινητό του χω 2 μήνες αλλά η μπαταρία λίγο κακή θα έλεγα ολα τα άλλα άψογα φτιάξτε το δν γινεται να δώσω 1000 και να έχει αυτό το πρόβλημα δλδ τι πληρώνω την κάμερα???

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ENKI2
    5
    11 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    μετα το p40 pro ηρθε ο καιρος να γυρισω στα παλια λημερια sammy!το κινητο ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικο..ολοι απο την samsung περιμενουμε τι αλλο...να φτιαξει την μπαταρια της!
    η οθονη του ειναι σαν να βλεπεις 8k μαζι με τα 120 hz δεν χρειαζεται λογια..
    στην καμερα θα μπορουσε να βαλει καλυτερο αισθητηρα οπως στο s20plus.
    .την μπαταρια του για 5000 θα την ηθελα ακομα τυπου mate 30 pro p 40 pro ....
    ολοι περιμενουμε το one ui 3.0 που θα το απογειωση το κινητο!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Papadopoulos9
    4
    10 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Έχω την συσκευή 3εβδομάδες το τηλέφωνο είναι σούπερ!! Βέβαια μεγάλος βραχνάς είναι η μπαταρία που στην καλύτερη κρατα 1-1/2 μέρα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vanias
    4
    11 στους 90 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Πολλα φωνητικα μυνηματα σε Messanger , Viber δεν ακουνται απο το παραληπτη. Εχει μια μεγαλη συχνοτητα περιπου 1 στα 10 μυνηματα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • g.xristakis7
    4
    60 στους 68 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    περιμένω να δω πότε θα αποφασίσει η samsung να μας αντιμετωπίσει και εμάς τους Ευρωπαίους ισότιμα με τους Αμερικανούς.. σύμφωνα με αυτά που διαβάζω και αυτά που βλέπω θα μπορούσε να έχει και στην Ευρώπη τον επεξεργαστή της qualcomm.. αλλά όσο υπάρχουμε θύματα και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στη samsung δεν βλέπω να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί μας..

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • litplayper
    1
    31 στους 151 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Αδειάζει η μπαταρία του γρήγορα για 5000.,οι φωτογραφίες βίντεο πολύ μέτριο γενικά χάσαμε τα λεφτά μας

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manos.romanias.5
    5
    5 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό το κινητό. Ένας πανίσχυρος υπολογιστής στο μέγεθος της παλάμης σας. Η καλύτερη κάμερα ever ειδικά τη νύχτα και το καλύτερο βίντεο ever επίσης κάτω από όλες τις συνθήκες. Τραβήξτε μια φωτό σε τελείως σκοτεινό χώρο με το night mode και θα με θυμηθείτε. Δυστυχώς κοστίζει πάρα πολλά χρήματα αλλά τόσο κοστίζουν και καποιοι ανταγωνιστές που πουλάνε μόνο το logo τους..κανένα κινητό δεν θα έπρεπε να στοιχίζει τόσο..Παρ ολ αυτά αν κάποιος μπορεί να τα διαθέσει θα μείνει απόλυτα ικανοποιημενος

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • XΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΜ
    5
    10 στους 97 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    έχω το κινητό ένα μήνα και κάτι ακούγεται πολύ καλά είναι άνετο στο διάβασμα και στην παρακολουθήσει βίντεο επίσης άμα πέσει κάτω σπάει εύκολα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos.best
    5
    14 στους 69 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το κινητό του τίτλου από χθες και ένα εχω να πω δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε με την οθόνη αλλά τώρα μετά της αναβάθμισης το κινητό πάει σφαίρα δεν κολλάει πουθενά και οι κάμερα του τα σπάει ίσως οι καλύτερη κάμερα σε κινητο.Το κινητο είναι θηρίο και αξειζη τα χρήματα του.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • al-dimitris
    5
    17 στους 53 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω το κινητο στα χέρια μου από προπαραγγελια, στην αρχή απογοητευτικα λογο των προβλημάτων που έβγαζε αλλα τωρα μετα το τελευταίο update το κινητο απλά τα σπάει!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antony dritsa
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και ειχα s10 .ειναι φοβερό. εχει πολυ καλη κάμερα και μου αρέσει που φορτίζει πολυ γρήγορα. Και ο οθόνη είναι τέλεια στα 120hz . αλλα ακόμα πρέπει να πέσει η τιμή του γιατι δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά μονο για την καμερα πιστεύω

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

97 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kifo 1

Καλησπέρα έχει βάλει κανείς gcam που να δουλεύει καλά?

antonis.mpompolis

Παιδιά έχει βάλει κάποιος κάποιο καλο προστατευτικο τζαμακι που να μην ξεκολλάει και να εφαρμόζει σωστά με τις θήκες?? Εχω αλλάξει 2 τζαμακια μέχρι τώρα!! Πφφφ!! Αν έχει να προτείνει κάποιος κάποια καλή θήκη που να έχει μείνει ευχαριστημένος.. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν εχει βγει και προστατευτικο για την πίσω κάμερα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

periscarter

Το καλύτερο τζάμι είναι το Whitestone Dome Tempered Glass αυτό χρησιμοποιώ σε κάθε συσκευή Samsung με θήκες Uag monarch και αν πέσει θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Mike_Koumi

Έχει αντιμετωπίσει άλλος πρόβλημα με το 4g;
Να χάνει τελείως το σήμα ή να κολλάει και να μην έχει λήψη η αποστολή;

Pantelis_Zacharias

Με Vodafone αρκετά προβλήματα... Όταν το γυρνάω σε cosmote δε κολλάει πουθενά το σήμα...

Δες όλες τις ερωτήσεις (32)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Cosmic GraySamsung Galaxy S20 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Cosmic GraySamsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual SIM (8GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual SIM (8GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy S21 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Phantom SilverSamsung Galaxy S21 Ultra 5G Dual SIM (12GB/128GB) Phantom SilverSamsung Galaxy S22 Ultra 5G Dual SIM (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy S22 Ultra 5G Dual SIM (12GB/256GB) Phantom BlackSamsung Galaxy S20+ Dual SIM (8GB/128GB) Cosmic BlackSamsung Galaxy S20+ Dual SIM (8GB/128GB) Cosmic Black
από 1.411,08 €από 939,00 €από 1.320,00 €από 981,42 €από 948,00 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
-Διαθέσιμο μέσω Skroutz---
RAM12 GB8 GB12 GB12 GB8 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες