Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
p4709

έχω μπερδευτει.
έχω σε όλο το σπίτι καλώδια ethernet από το ρούτερ μεσω 6 switches . θέλω ουσιαστικά στο τελευταίο δωμάτιο να έχω καλύτερο wifi.
ποια συνδεσμολογία πρέπει να κάνω;
1. αγοράζω ένα μόνο deco και το συνδέω στο ακριανό δωμάτιο με το ethernet που έχω; (παίζει ρόλο αν συνδεθει απο το switch ή καλύτερα κατευθείαν από ρούτερ και από αυτό να δώσω στα επόμενα switches?) θα μου δώσει έτσι mesh wifi ή θα βλέπει το κινητό ή το λαπτοπ άλλο δίκτυο;
2. αγοράζω δύο deco και συνδέω από ρούτερ κατευθείαν το ένα και από το deco δίνω στο switch που μοιράζει στο σπίτι ; το δεύτερο το συνδέω με ethernet και μου δίνει mesh? (παίζει ρόλο αν συνδεθεί στο switch ή να πάρει πριν και αυτό να δώσει στο switch?)
ή να χρησιμοποιήσω το δεύτερο με ασύρματη σύνδεση ως προς το πρώτο deco? ζητώ συγνώμη για το μακρύ μήνυμα.

Benutzername

1 Antwort

Dimosthenis_Koumpagiotis

Με δύο deco, ένα συνδεμένο στο ρουτερ κσι ένα στο μακρύτερο σημείο έχεις WiFi χωρίς παρεμβολές και με μεγάλη ταχύτητα, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιησεις το δίκτυο που έχεις φτιάξει με το switch και τα καλώδια. Στο δεύτερο deco μπορείς να συνδέσεις και καλώδιο ethernet αν σε βολεύει καλύτερα. Εγώ το χρησιμοποιώ από όροφο σε όροφο και δεν χάνει τίποτα

Benutzername