What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
d1versify

Μερικές ερωτήσεις γιατί έχω να πάρω κονσόλα απ΄το Ps3 οταν βγήκε.
1. Βλέπω να λένε οτι δεν αξίζει το xbox γιατί το PS έχει καλύτερα παιχνίδια. Όμως το Xbox έχει το game pass που με λίγα λεφτά μπορείς να παίζεις πολλά σωστά; Γιατί να δίνω 70άρια δεν υπάρχει περίπτωση. 2. Έχω οθόνη υπολογιστή Dell Alienware 240hz. Θα παίζει με το Xbox; 3. Τι δίσκο έχει το Xbox SSD απλό ; Αν θέλω αργότερα μπορώ να του βάλω κάποιον M.2 ή καποιον SSD μεγαλύτερης χωρητικότητας;

Username

2 Replies

Bill GR

Το game pass αξίζει με χίλια, καταρχάς το βρίσκεις σε πολύ φθηνότερες τιμές από την επίσημη της MS και είναι κλάσης ανώτερο από της Sony σαν υπηρεσία, μπορείς να βρεις λεπτομέρειες στο διαδίκτυο.
Μια χαρά θα παίξει με την οθόνη σου.
Μη σε απασχολεί ο αποθηκευτικός του χώρος, πηγαίνει σφαίρα και με το quick resume θα κακομαθεις άσχημα...

Username
kaluas
  1. Το gamepass είναι υπηρεσία ενοικίασης με περίπου 300 παιχνίδια. Στην ίδια τιμή (15 ευρώ/μήνα) έχει και το PS Plus Extra με περίπου 700 παιχνίδια. Στο Plus βέβαια σπάνια μπαίνουν νέες κυκλοφορίες. Σαν παλιός τακτικός, σε ενημερώνω πως δεν είσαι αναγκασμένος να αγοράζεις στα 70 τα νέα παιχνίδια. Οι τιμές πέφτουν. Άραξε ένα τρίμηνο, παίξε κάτι άλλο. 2. Συμβατό με κάθε οθόνη που έχει HDMI. 3. Έχει εναν NVME 2230. Μπορείς να τον αλλάξεις, αλλά δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Προτείνεται ένα Seagate Expansion Card.
Username