Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
vagman_tech

Καλο θα ηταν και στις κρητικες να βλεπουμε τι γραμμη χρησιμοποιεί ο καθένας. Δηλαδή υπάρχει λόγος να επενδύσει κάποιος που έχει 24άρα γραμμή σε κάτι τέτοιο ή δεν θα δεί αποτελέσματα (πχ τα 10 Mgbps να γίνουν 12 βρε αδερφέ). Μας έχουν πρίξει με τα 5G και τις 200αρες γραμμές ωστόσο αν μπορεί κάποιος να τη βγάλει με 24αρα 2.4Ghz και αυτό εδώ το εργαλείο νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πάει σε άλλο πακέτο/κατηγορία.

Benutzername

1 Antwort

Kyriafinis Vasilis

Το συγκεκριμενο δεν θα κανει καμια διαφορα γιατι δεν ειναι modem/router ειναι μονο router. Αρα θα πρεπει να συνδεθει "πισω" απο το modem/router που δινει ο παροχος. Ο λόγος που κανεις κατι τετοιο ειναι για να βελτιωσεις το τοπικο (LAN) δικτυο. Αν πχ εχεις καποιο NAS server η μετακινείς μεγάλα αρχεία από υπολογιστή σε υπολογιστή θα δεις τεράστια διαφορά. Επίσης αν συνδέονται ταυτόχρονα πολλοί χρηστες στο WIFI επίσης κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση. Πάντως στην ποιότητα της γραμμής (σε τι ταχύτητα κλειδώνει η συνδεση δλδ) δεν θα κάνει καμία διαφορά. Η εναλλακτική είναι να πας σε ενα after market modem/router πχ εγω εχω το Archer VR400 v2 αλλα και εκει μην περιμενεις να δεις μεγάλες διαφορες. Στο 99.9% των περιπτωσεων πλεον δεν φταίει το modem για την ταχυτητα αλλα η ίδια η γραμμη. Πρόσωπικα βεβαια προτιμω την λυση του after market modem/router γιατι μπορω να πεταξω τελειως το μηχανημα του παρόχου. Αυτό βεβαια έχει αλλα προβλήματα με το VoIP αλλα αυτο ειναι μεγαλη συζητηση (υπαρχουν λυσεις). Τέλος θέλει προσοχή αν η συνδεση είναι πανω απο 100Mbps δλδ αν ειναι 200αρα γιατι πολλά απο αυτα τα router (όχι το συγκεκριμένο!!) ενώ λενε ότι ειναι gigabit έχουν μόνο την wan θυρα 1000αρα και οι υπολοιπες είναι 100αρες οπότε αν συνδέσει καποιος υπολογιστή με ethernet θα παίρνει μόνο 100 Mbps ενω η συνδεση του θα είναι για παραπάνω!!

Benutzername