Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
pist79

Ευχαριστούμε πολύ φίλε @christakakis για το review σου και για τα βίντεό σου! Πολύ παραστατικά τα τελευταία!
Σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ,γι'αυτό και ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: Μετά από πόσο καιρό από τη στιγμή της αγοράς σου εμφανίστηκε το θέμα με την ροδέλα; Επιπλέον,πες μας λίγα λόγια για τη διαδικασία επιστροφής του προΪόντος;(όπως για παράδειγμα αν ήταν εύκολη,με ποιο τρόπο έγινε,πόσο καιρό χρειάστηκε για να έχεις το νέο ποντίκι)

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

christakakis

Εμφανίστηκε μετά από μια βδομάδα περίπου το θέμα. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή. Έστειλα όλα αυτά τα βίντεο στο κατάστημα που το αγόρασα, μου απάντησαν γρήγορα και μου είπαν να το στείλω με δικά τους έξοδα αποστολής για να το ελέγξουν. Εφόσον το είδαν ότι έκανε όντως θόρυβο, μου έδωσαν δύο εναλλακτικές: είτε να το επιστρέψουν στην Logitech και να περιμένουμε την επίσημη απάντησή τους ώστε τελικά να γίνει διόρθωση ή αντικατάσταση από την ίδια την Logitech. Η άλλη εναλλακτική ήταν απλά να μου στείλουν τα χρήματα πίσω, κάτι το οποίο και επέλεξα και το πήρα από άλλο κατάστημα.

1 Σχόλιο

pist79

Όμορφα.Σαφείς οδηγίες του καταστήματος και προθυμία after-sales.Πρόκειται για σοβαρό μαγαζί.Αυτό ζητάω και εγώ,μιας και,όπως καταλαβαίνω,είναι πλέον μετρήσιμοι οι χρήστες που αντιμετώπισαν το ίδιο με εσένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για όλες τις πληροφορίες που διέθεσες.

Όνομα χρήστη