За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
KOSTAS_MOLASIOTIS

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα γυαλιά για μοντελισμό και συγκεκριμένα για να βάψω φιγούρες . Για το λόγο αυτό θα ήταν βολικό αν τα γυαλιά θα μπορούσαν να εστιάσουν στο αντικείμενο εφόσον αυτό είναι σε κάποια απόσταση και όχι πολύ κοντά σε αυτά (δεν βολεύει στη χρήση των πινέλων). Θα μπορούσε κάποιος χρήστης να μου πει ποια είναι περίπου η απόσταση που πρέπει να βρίσκεται το αντικείμενο για να γίνει η εστίαση; Ευχαριστώ.

Потребителско име

5 Отговора

paxijohn

ρυθμίζοντας την κλήση και κατά συνεπεια την απόσταση των φακων από το μάτι , μπορεί να εστιάζουν στα 15-20 εκατοστά .

Потребителско име
Harris_Chatzivasiliadis

Και εγω για μοντελισμο τα πηρα, αλλα για στατικο (αρματα-αυτοκινητα-αεροπλανα). Ειχα καποια πιο απλα αλλα μου εσπασε ο δευτερος φακος απο τους τρεις και δεν μπορουσα να κανω λεπτομεριες. Με αυτα τα γυαλια ειναι δυσκολο να φορας και τα γυαλια πρεσβυωπειας αν εχεις. Λιγο πιεζουν στα αυτια αλλα εφαρμοζουν πολυ καλα. Αν βαλεις και μπαταριες για το φως, βαραινουν καπως. Δεν θα εχεις προβλημα για την αποσταση εστιασης γιατι εχει 5 φακους και επισης ρυθμιζεται η αποσταση του φακου απο το ματι.. Ο πιο κοντινος (μεγεθυνση) εχει αποσταση 10cm απο φακο και 15cm απο ματι. Ο πιο μακρινος στα 25 απο φακο και 30 απο ματι. Οι μετρησεις εγιναν με τα γυαλια ηπιας πρεσβιωπειας οποτε μπορουν να διαφερουν οι αποστασεις αλλα σιγουρα θα βρεθει ο καταλληλος φακος. Το βασικο ειναι η αποσταση απο το ματι που ρυθμιζεται για την σωστη εστιακη αποσταση και μπορει να αναιρεσει τυχον πρεσβυωπεια . Πολυ καλη συσκευασια και θηκη φακων.

Потребителско име
Harris_Chatzivasiliadis

Και εγω για μοντελισμο τα πηρα, αλλα για στατικο (αρματα-αυτοκινητα-αεροπλανα). Ειχα καποια πιο απλα αλλα μου εσπασε ο δευτερος φακος απο τους τρεις και δεν μπορουσα να κανω λεπτομεριες. Με αυτα τα γυαλια ειναι δυσκολο να φορας και τα γυαλια πρεσβυωπειας αν εχεις. Λιγο πιεζουν στα αυτια αλλα εφαρμοζουν πολυ καλα. Αν βαλεις και μπαταριες για το φως, βαραινουν καπως. Δεν θα εχεις προβλημα για την αποσταση εστιασης γιατι εχει 5 φακους και επισης ρυθμιζεται η αποσταση του φακου απο το ματι.. Ο πιο κοντινος (μεγεθυνση) εχει αποσταση 10cm απο φακο και 15cm απο ματι. Ο πιο μακρινος στα 25 απο φακο και 30 απο ματι. Οι μετρησεις εγιναν με τα γυαλια ηπιας πρεσβιωπειας οποτε μπορουν να διαφερουν οι αποστασεις αλλα σιγουρα θα βρεθει ο καταλληλος φακος. Το βασικο ειναι η αποσταση απο το ματι που ρυθμιζεται για την σωστη εστιακη αποσταση και μπορει να αναιρεσει τυχον πρεσβυωπεια . Πολυ καλη συσκευασια και θηκη φακων.

Потребителско име
slaskaridis

σε ολες τις αποστάσεις, απλά λλάζεις τον φακό μπροστά. προσωπικά το χρησιμοποιώ σε επισκευές λαπτοπ - κινητών αλλά και ζωραφική και σχέδιο. σε όλα ταιριάζει.

Потребителско име
rodokanator

Για τον ίδιο λόγο τα αγόρασα και εγώ. Περιλαμβάνονται πολλοί φακοί με άλλο επίπεδο μεγέθυνσης οπότε δεν γίνεται να μην βρεις ποιο σε βολεύει. Θέλει λίγο να συνηθίσεις στην αρχή γιατί πρέπει να κρατάς το κεφάλι ακίνητο και να κρίνεις το μοντέλο αλλά μόλις συνηθίσεις πραγματικά μετά θα μπορείς πως έβαλες χωρίς αυτα

Потребителско име