What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
apodrash

Πιστεύετε πως αξίζει να πάω σε αυτό το κινητό ; Τώρα έχω ένα samsung galaxy A10 me 32GB που μου είναι αρκετά. Το θέλω για: Youtube, TikTok, Instagram, snapchat κτλπ. αλλα οχι για παιχνιδια ! ΤΟ θέλω επίσης για youtube vlogs ! Θα είναι το πρώτο μου μηλαρακι, αξίζει ?

Username

2 Replies

Nikos_S96

Με την μπαταρία που έχει αν κάνεις αυτά θα θέλεις 2 φορές την μέρα φόρτιση...και να πείς οτι ήταν συσκευή του 200ευρου να σου έλεγα εντάξει κάτσε και φόρτιζε..αλλα ρε φίλε αυτό με εκνευρίζει στην Apple..οτι έχει δυνατότητες και τεχνολογία που έχουν συσκευές εδώ και χρόνια και αυτό που το πληρώνεις απο 500άρικο και πάνω δεν τα έχει..Εκμεταλεύεται τον κόσμο της!

1 Comment

dimitrisofficial

Κατά τη γνώμη μου αξίζει , ειδικά για Vlog το 4K 60/FPS βίντεο είναι πάρα πολύ καλό. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου στα 64GB , είναι πολύ γρήγορο και τρέχει άνετα παιχνίδια όπως το CSR . Η μπαταρία δεν είναι καλή διαρκεί μονο μια μέρα μέτριας με βαριάς χρήσης. Το TOUCH ID γρήγορο και ασφαλές. Αν δεν θέλεις μεγάλη οθόνη , και δεν σε ενοχλεί η διάρκεια της μπαταρίας κατα την γνώμη μου αξίζει . Σίγουρα ένα 11 η 12 mini θα ήταν σίγουρα άλλα έχει 200 ευρώ διαφορά

Username
Username