Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
ThanosDogLover

Καλησπέρα στην παρέα !! Θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως τελικά θα βγει ανανεωμένο iphone se με μεγαλύτερη μπαταρία το νέο έτος (2022) , γιατί ψάχνω σε sites για να μάθω αν θα γίνει κανένα θαύμα αλλά όλα είναι υποθέσεις ! Σκέφτομαι να πάρω το se ως δεύτερη συσκευή γιατί έτσι κι' αλλιώς όλο το οικοσύστημα μου είναι apple αλλά δεν θα ήθελα να μετανιώσω την αγορά μου βλέποντας κάτι νέο να βγαίνει μετά από λίγο. Ευχαριστώ

Benutzername

1 Antwort

GregGesios
Ολα ειναι αβεβαια. Κανεις δε γνωριζει. Εαν ειναι να κυκλοφορησει θα το γνωρισουμε λογικα τελη Μαρτιου (δεδομενου οτι το πρωτο SE ανακοινωθηκε 21 Μαρτιου και κυκλοφορησε 31 Μαρτιου ενω το SE2 ανακοινωθηκε στις 15 Απριλιου και κυκλοφορησε στις 24 Απριλιου).
  • Εαν θελεις την αποψη μου αμφιβαλλω για το εαν η apple θα βγαλει νεο SE φετος. Συνηθιζει να το κανει οταν αλλαζει σασι στην καινουργια γενια και θελει να ξεφορτωθει υπαρχον στοκ σασι απο το παλιο. Το design εχει μεινει ανεγγιχτο (σε γενικες γραμμες) απο το iphone 11 εως το 13 και αρα δεν ειναι οικονομικα σωφρον να κυκλοφορησει καινουργιο αφου αλλωστε το SE2 ακομα πουλαει. Ας μη ξεχναμε στο τελος τελος πως τα σεναρια και οι εικασιες απεχουν χιλιομετρα η μια απο την αλλην σε οτι αφορα την υλοποιηση. Ο ενας λεει για notch, ο αλλος για face id, ο αλλος για touch id, ο παραλλος για A14 και ο τελευταιος για Α15 (κακο σημαδι η ασυμφωνια των whistleblowers).

• Εν ολιγοις θεωρω τις αποψεις και τις φημες που κυκλοφορουν το λιγοτερο αβασιμες. Αφου μαλιστα προκειται για δευτερη συσκευη πορευσου με αυτο.

1 Kommentar

ThanosDogLover

Αυτά που έγραψες τα σκέφτηκα και εγώ , δεν υπάρχει τίποτα βάσιμο για την συγκεκριμένη συσκευή, τουλάχιστον στις εικασίες για τα υπόλοιπα προϊόντα της apple οι YouTubers έπεφταν μέσα. Σε ευχαριστώ, και μάλλον θα προχωρήσω στην αγορά του se 2.

Benutzername