Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Wisdom

1) Προμηθεύτηκα το προϊόν για ηλικιωμένο συγγενικό μου πρόσωπο που δεν το έχει και πολύ με την τεχνολογία. Στις οδηγίες αναφέρει ότι δεν πρέπει το νερό στο δοχείο να πέφτει κάτω από την ένδειξη min, υποθέτω για να μη δουλεύει το αντλιάκι ή ό,τι εξάρτημα έχει εκεί χωρίς νερό και καεί. Η ερώτηση είναι πόση ώρα περίπου συνεχόμενης λειτουργίας χρειάζεται περίπου για να πέσει η στάθμη του νερού από το max στο min. Ρωτάω γιατί αν κάποιος αποκοιμηθεί έχοντάς το σε λειτουργία (προφανώς το νερό δεν θα είναι πλέον παγωμένο όταν ξυπνήσει, αν δεν ξυπνήσει πρώτα από τη ζέστη) έχει κίνδυνο το νερό που εξατμίζεται στην ατμόσφαιρα να είναι τόσο που θα αδειάσει το δοχείο; Αν κρατάει τουλάχιστον 8 ώρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

2) Όσοι το χρησιμοποιείτε καιρό έχετε παρατηρήσει σκουριές στις βίδες ή στα άλλα μεταλλικά εξαρτήματα που υπάρχουν μέσα στο δοχείο και καλύπτονται από το νερό;

3) Ισχύει ότι για καλύτερη απόδοση και συνεχή λειτουργία συμφέρει να προσθέτεις πάγο στο παγωμένο νερό και να έχεις μία από τις δύο παγοκύστες στην κατάψυξη ώστε να τις χρησιμοποιείς εναλλάξ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

karaari

Το νερό είναι τρεχούμενο και οσο δουλεύει διατηρείτε δροσερό με παγοκυστη η χωρίς.

Όνομα χρήστη
Dhmhtrhs_Ts

Κρατάει 8+ώρες το νερό ναι. Προσωπικά βάζω 4 παγοκυστες μέσα με κρύο νερό στη δεξαμενή, ανάλογα τις συνθήκες και τον χώρο στον οποίο βρίσκεται. Σε χώρο 15τμ κατεβάζει περίπου 1-2 βαθμούς τη θερμοκρασία. Το έχω ένα μήνα περίπου με καθημερινή χρήση, δεν έχω παρατηρήσει σκουριά κάπου.

Όνομα χρήστη