Το ανθόνερο Άμβυξ προέρχεται από την απόσταξη αρωματικών φυτών με υδρατμούς και χρησιμοποιείται για τον αρωματισμό γλυκών, όπως αμυγδαλωτά και κουραμπιέδες. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε καλλυντικά, όπως μάσκες και λοσιόν, ή να χρησιμοποιηθεί ως σπρέι προσώπου και νερό καθαρισμού. Για την επιδερμίδα, περιγράφεται ως ενυδατικό και αναζωογονητικό, ενώ αναφέρεται και η χρήση του σε λιπαρά δέρματα.
- Είδος: Ανθόνερο
- Τύπος: Υγρό
- Σύνθεση: Φυσικό αρωματικό παρασκεύασμα από άνθη και φύλλα φυτών
- Μέθοδος παραγωγής: Απόσταξη με υδρατμούς
- Χρήση: Αρωματισμός γλυκών και καλλυντική χρήση
- Όγκος: 200 ml
Χαρακτηριστικά
- Είδος
- Ανθόνερο
- Τύπος
- Υγρό
Διατροφικές Επιλογές
- Βιολογικό Προϊόν
- Όχι
- Χωρίς Γλουτένη
- Όχι
Ποσότητα
- Όγκος
- 200 ml
Σημαντική πληροφορία
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Άφησε πρώτος το σχόλιό σου!