Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mavi_S

Πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Το έχω περίπου 1 μήνα και έχω αλλάξει 2-3 φορές μπαταρίες επαναφορτιζόμενες... Χρειάζεται κάποιες ειδικές ή να έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο...

Όνομα χρήστη

6 Απαντήσεις

Fab35

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το έχω 4 μήνες και ακόμα δεν έχω αλλάξει μπαταρίες. Δεν εχω βαλει επαναφορτιζόμενες εχω βαλει 2 απλές ΑΑΑ

Όνομα χρήστη
pluss

Προσωπικά, χρησιμοποιώ τον υπολογιστή αρκετές ώρες την ημέρα και μια φορά το μήνα περίπου, πρέπει να αλλάζω μπαταρίες (2 ΑΑΑ). Έχω γνωστούς που εργάζονται -επίσης αρκετές ώρες την ημέρα- με Logitech ποντίκια και αλλάζουν μπαταρία (1 ΑΑ) μια φορά το χρόνο. Η Xiaomi σε αυτό το θέμα σίγουρα δεν είναι αξιόπιστη.

Ωστόσο, θεωρώ πως είναι υπερβολικό να αλλάζεις μπαταρίες τόσες φορές μέσα σε ένα μήνα, οπότε το γεγονός αυτό ίσως υποδηλώνει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Όνομα χρήστη
stefgigou

Αλκαλικές για μεγαλύτερη διάρκεια μεταξύ αλλαγών μπαταρίας αλλά και πάλι έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από το M220 της Logitech... το οποίο παίρνει 1 αντί για 2 τύπου ΑΑ

Όνομα χρήστη
dionkapa

δεν γνωρίζει τι χρήση κάνεις ακριβώς. Προσωπικά με ελαφριά χρήση μέσα στην εβδομάδα (του τύπου 1-3 φορές την εβδομάδα) ξεχνάω πότε το φορτίζω. Κρατάει εύκολα και μήνα με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μου.
Δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρίες

Όνομα χρήστη
Ntounias

Δεν πρεπει να κραταει τοσο λιγο. Εγω μετα απο περιπου 3 μηνες μπορει και παραπανω δεν εχω αλλαξει ακομα μπαταριες

Όνομα χρήστη
Vasilis32

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κατανάλωση του, φυσικά κλείνω τον διακόπτη όταν δεν το χρησιμοποιώ. Μπορεί να σου έτυχε ελαττωματικό ή να έχουν πρόβλημα οι μπαταρίες αν τις έχεις καιρό.

Όνομα χρήστη