Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vasilis_Stergiou79

Γνωρίζει κανείς ακριβώς τους λόγους που έχει χαμηλότερη τιμή σε σχέση με άλλους μεγάλους τίτλους ; Είναι χαμηλότερης παραγωγής,λείπουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που το κάνουν ''μεγάλη'' κυκλοφορία,έχει μικρή διάρκεια ή κάτι τέτοιο ; Ρωτάω απλώς γιατί είναι πάρα πολύ γνωστό game ,θα είναι open world και έχει ωραία γραφικά με αναβαθμισμένη μηχανή και καλύτερο gameplay και μου κάνει εντύπωση. Χαίρομαι πάντως που τέτοια games βγαίνουν και σε οικονομικότερη τιμή γιατί μέχρι το cyberpunk δεν σκόπευα να ασχοληθώ με new release αλλά τώρα θα τα πάρω και τα δύο μιας και δεν έχω παίξει και το mafia το πρώτο ποτέ.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
vitalogy

Mα ειναι πολυ απλο, ειναι remaster, μια μικρη βελτιωση στα γραφικα εχουν κανει μονο, τιποτα παραπανω. Συνηθως αυτα παιζουν παντα σε χαμηλοτερες τιμες.

3 Σχόλια

Vasilis_Stergiou79

Καμία σχέση ,είναι remake και φτιάχτηκε απο την αρχή με νέα μηχανή γραφικών ,νέο voice cast ,νέα πόλη ,περιεχόμενο,gameplay και αλλαγές ακόμη και στο στόρυ. Είναι σα να μου λες οτι το resident evil 2 και 3 remake είναι απλά remastered και οι πρώτες εκδόσεις τους βγήκαν πριν το 2000 .Remastered είναι το mafia 2 definitive edition που ναι απλώς δέχτηκε αναβάθμιση στα γραφικά. Οπότε η αρχική ερώτηση μου για όποιον γνωρίζει κάτι παραμένει.

vitalogy

Είχα την εντύπωση ότι είναι remaster...οπότε ζητώ συγνώμη.

Vasilis_Stergiou79

Βασικά εγώ πρέπει να σου ζητήσω συγνώμη γιατί σε πήρα από τα μούτρα ,μπορούσα να στα εξηγήσω και λίγο κομψότερα οπότε μην σε απασχολεί ,καλή σου μέρα !

Όνομα χρήστη