Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
odisseas42

η gtx 660 ειναι καλη για gaming?
και η radeon HD 7870 ειναι επισης το ιδιο καλη για gaming?

Benutzername

2 Antworten

Trelos.Giorgakis10

Θα ηθελα να προσθεσω ενα σχολιο σχετικα με την καρτα γραφικων. Σχετικα με την nVidia και ΑΤΙ , οι δημιουργοι παιχνιδιων που εχουν αναπτυξει ενα παιχνιδι πχ. Η Square Enix, η οποια εχει βγαλει το Tomb Raider υποστιριζει την ATI οποτε τα στατιστικα της nVidia στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα ειναι λιγο χαμηλοτερα απ'οτι την με την ATI και το ιδιο ισχυει αντιστοιχα για την nVidia.

Ισχυει μονο για Gaming αυτο.

Benutzername
donald

Γιατι δημιουργεις καινουργια ερωτηση; οταν ηδη στην προηγουμενη, αν διαβαζες καλυτερα, αυτα που θεωρω τα πιο αξιοπιστα benchmark, θα εβλεπες οτι τα δυο chipset ειναι παρομοια !

https://www.skroutz.gr/qa/q.6914.%CE%95%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD-Radeon-HD-7870.html#answer-8073

Φυσικα μπορει να διαφερουν οι επμερους υλοποιησεις ομως εχεις μια γενικη αποψη και μαλιστα απο το μεσο ορο πολλων χρηστων/υλοποιησεων

11 Kommentare

donald

Naσαι καλα, απλα οταν μια ερωτηση ειναι παρομοια 'η "συνεχεια" μιας αλλης καλο θα ηταν να μην ανοιγεις καινουργιο θεμα αλλα να το συνεχιζεις στο ιδιο. Στην προκειμενη περιπτωση ακομα και η απαντηση ηταν στην παλια ερωτηση !

odisseas42

ο cpu 4670 καλος? γιατι τον εχο παραγγιλει αλλα λιπει η μητρικη με καθιστερισει 5 με 10 σεπτεμβριου η μητρικη που εχω τωρα δεν υποστιριζει το 1150 socket που ειναι η cpu ενασ φιλος μου λεει οτι ειναι για photoshop

donald

Και φυσικα περιμενουμε και αλλα μελη της κοινοτητας του Q&A να πουν την αποψη τους για την συγκεκριμενη ερωτηση, ειμαι σιγουρος οτι εχουμε πολλους gamers εδω :)

donald

Εγω δεν θα την αγοραζα αλλα να ξερεις οτι το ποσοστο που επηρεαζει μια μητρικη την γενικη αποδοση του μηχανηματος ειναι χαμηλο, μνημες γρηγορες να παρεις και φυσικα να τις υποστηριζει η μητρικη

Benutzername