Ρε παιδια βοηθεια!!!!Ειχα την 65sm8600 και ειχε φοβερο light bleeding.Οντως το service της lg που το διαπιστωσε μου την αντικατεστησε με την 65nano866.Τωρα αν σας πω οτι αυτη εχει χειροτερο light bleeding?????Ιδιαιτερα στις γωνιες της ειναι εμφανη τα "σημαδια λευκου" ακομα και στα συμβατικα καναλια.Ειναι δυνατον???Φυσικα και ειναι ενοχλητικο και δεν διορθωνεται ιδιαιτερα με την απενεργοποιηση του local dimming.Να επεσα παλι σε προβληματικο μοντελο???Διαβαζω τα σχολια σας και δεν ξερω τι να κανω?Παλι πισω και παλι αντικατασταση?Τι στο καλο???Ναι σε φωτισμο η τηλεοραση τα σπαει σε χρωματα,εικονα κλπ.....σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ομως ειναι πολυ ενοχλητικο ολο αυτο και δεν ειμαι και κανενας ψειρας με το μαυρο!!!!Τα white spots ομως χαλανε ολη την εικονα και το ματι πηγαινει συνεχεια εκει.Εν τω μεταξυ υπαρχει και ανομοιομορφια.Ειναι π.χ περισσοτερη η διαχυση στην κατω αριστερη γωνια απ οτι στην πανω κ στις υπολοιπες.Που κι αυτες εχουν.Ρε παιδια εχω ξενερωσει απιστευτα.
4 Коментара
χιλια ευχαριστω φιλε μου για τον κοπο σου και την ενημερωση!να σαι καλα για τη βοηθεια!!παρολα αυτα ενημερωσα την εταιρια,ηρθε τεχνικος,την πηρε και μ ενημερωσαν οτι οντως εχει θεμα οποτε θα γινει εκ νεου αντικατασταση!!!!τωρα να πω για την γκαντεμια μου και το δυο στα δυο???τι να πω!!! απογοητευτηκα εντελως.....ειλικρινα!!!!Κριμα μια τετοια τηλεοραση με προδιαγραφες εικονας να τα σπαει σε συνθηκες φωτισμου στην κυριολεξια να εχει τετοιο light bleeding.To μονο που εχω να πω παντως ειναι ενα μεγαλο μπραβο στο εξυπηρετικοτατο σερβις της εταιριας.
Και ναι!!!!!Παλι αντικατασταση!!!!!Απιστευτο!!!!!!!!!Και ερχεται η δευτερη ΝΑΝΟ και εχει το ιδιο θεμα!!!Και ξανα πισω!!!Και ξανα χωρις τηλεοραση!!!!?Να πληρωνεις αυτη την εποχη τοσα χρηματα,να μενεις δυο μηνες χωρις τηλεοραση και στο τελος να λες τζαμπα την αγορα που εκανα και "πεταξα τα λεφτα μου"!!!!Παιδια βαλτε κατι παραπανω σε χρηματα εαν μπορειτε και πηγαιντε σε αλλο μοντελο.Ειναι κριμα!!!Απογοητευτηκα πολυ.
γινεται φιλε οταν σου πουν εχει θεμα απο το σερβισ θα σου στειλουμε παλι μια νεα 866 να τους πεις οχι θελω να πληρωσω την διαφορα και να μου στειλετε π.χ την 916?
Πιστεψε με το ρωτησα!!!!!Δεν γινεται διοτι η αγοραπωλησια ειχε να κανει με το καταστημα και οχι με την εταιρια!!!!!Και ενταξει οντως στεκει!!!!Εν αναμονη παλι........